| xBluO a întrebat:

Sa va spun ce am facut azi si va rog sa imi dati o explicatie happy Deci stiti ca 66 sau 666 e numarul lu dracu` asa ca din acte am auzit ar trebui sa sunam la 072666666666. sunt 12 cifre dar merge sa suni. Ok. am sunat la acest numar, am sunat si la acelasi dar cu 10 cifre si nu raspundea nimeni. Dar am incercat sa sunam si la 072667544467 sau ceva de genul. aici sunt 12 cifre si nu a mers, dar daca sunam la ala cu multi de 6 si punem 20 ce cifre sa zicem merge. De ce? Ce alte numere sa mai incerc? Voua Vi s. a intamplat? Funda pentru cel mai bun raspunscwinking

Răspuns Câştigător
| Dennys1521 a răspuns:

Pai
stii
de exemplu
sa zicem ca asta e nr tau scriu un numar la vrajeala. 0764649683
eu daca dupa numarul tau mai adaug inca 2 cifre si te sun, tot pe tine te apeleaza
asa si cu ala cu 12 cifre
doar primele 10 cifre sunt valabile
si probabil ala nu a mers ca nu exista un numarf format cu acele 10 numeretongue

9 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Am un numar nou la mobil, cu. 6666. De atunci totul functioneaza mai bine. De ce, nu stiu. Pa!

| louise a răspuns:

Vrei sa-l gasesti pe "dracu " laughing sau ce? habar nu am ce zici u acolo laughing poate ca era ocupat si de`aia nu ti-a raspuns incearca pe fix laughing)

| carminaburana43 a răspuns:

Intrebarea ta ma face sa iti raspund cu o alta intrebare.Nu se intelege clar de ce ai vrut sa suni la numarul respectiv si din ce acte reiese ca trebuie sa suni acolo? Daca nu raspunde inseamna ca nu e alocat numarul.Atita stiu si eu ca doara am lucrat la Romtelecom.Numai restul nu inteleg ceea ce te-am si intrebat mai sus.

| Lullu21 a răspuns:

Eu am auzit ca un baiat la ora 12 noaptea a sunat la numarul 666. Si a doua zi lau gasit gituit

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Pai sa o luam cu inceputul la 072666666666 nu are cum sa mearga deoarece in Romania numarul maxim de cifre e de 10 ...nu a mers la ala cu 10 cifre pentru ca nu are nimeni numarul asta si nici pe cele care le-ai incercat si asa ca nu avea cum sa raspunda cineva.iar daca ai pune 20 de cifre nu merge ti-am explicat mai sus de ce`
iar faza cu numarul lu` dracu nu e reala findca fratimio are 07666***** si iti garantez ca nu e dracu laughingrolling on the floor
cred ca dracu nu are telefon` sau daca are e fix laughingrolling on the floor
nu mai incerca sa suni aiurea la numere ca nu cred ca tie ti-ar placea sa te sune cineva si sa te deranjeze laughing
funda?

| cupcake02 a răspuns:

Eu inteleg ca esti plictisita, dar poti gasi altceva de facut. laughing

| pufosheniaaa a răspuns:

Haaa? ce zici nu inteleg nimic...

| jojo_2491 a răspuns:

Ai putea sa ne traduci? stam prost cu limbile straine

| catalindd a răspuns:

Am auzit de acest numar dar nu cred ca este real paaaaa!