Daca ai ajuns sa citesti raspunsul meu, inseamna ca nici tu nu ai citit povestea
Nu pot spune nimic decat ca e o nesimtita Umbla prea cu toti, nu e corect pentru tine, te sfatuiesc ca daca se mai da la tine las-o!
Ciudat relatii peste relatii; mai multe deodata; relatii si numai relatii. Dupa cate ti-a facut aceasta Bianca mai ti la ea? Nu observi ca este cu foarte multi baieti - cred ca nu merita sa fie cu unul ca tine... pui suflet din cate observ. Tipa asta nu merita; daca stia ca ti la ea de ce s-a mai combinat cu unul, cu altul; uit-o! Si ori mai astepti sa gasesti o fata care sa tina cu adevarat la tine si tu la ea; ori ramai burlac si gaseste-ti hobby-uri, pasiuni, traieste viata ca una ai. Nu suferi dupa o fata care nici macar nu sufera. Cam joaca teatru... parerea mea. Este cu atatia baieti si dupa aia vine la tine "cersind" dupa iubire. Nu o accepta. Parerea mea! Bafta si Sarbatori Fericite!
Pai.Complicata dar chiar imi place
Pot sa spun ca nu m.am putut lasa de citit pana la ultimul rand, ce nu stiu eu este daca aceasta poveste este adevarata sau doar ai compus. o tu.
Daca este adevarata ti.as putea da urmatorul sfat:
-Las. o pe Bia este CLAR ca nu te iubestepoate un are alte sentimente fata de tine(prietenie, amicitie, etc)in nici un caz nu este vorba de iubire cel putin din partea ei.
Gaseste o asazisa "Bia" intr. o fata care merita sa fie iubita, care merita atentia ta si nu intr. o fata care isi bate pur si simplu joc de sentimentele tale. Daca vrei sa suferie ca si pana acum poti sa te gandesti la Bia.Eu in locul tau m.as gandi ca sunt fete mai bune care sa ma iubeasca si in care pot avea cat de cat incredere. Iubire cu forta ..neah nu prea se poate.Asa ca ai grija sa. ti fie bine nu merita sa suferi pentru oricine:*
Paste Fericit:*
Multumesc mult pentru sfat. eu sunt trist. nici nu prea stiu ce sa zic. scuze o sa mai revin cu un raspuns cand o sa fiu mai sanatos la cap >
Hmm, interesant.
Nu crezi ca meriti o fata care sa reziste unei relatii de lunga durata?
Din ce am citit mai sus, Bia isi cam schimba iubitii ca pe lenjerie.
Mai sunt o gramada de fete peste care poti da. Nu te supara dar eu cred ca nu se merita cu ea.
Ceau
Deci a fost super tare povestea aceasta immaginara, dar daca chiar e reala inseamna ca sunteti mici si mai aveti de crescut.
Fi baiat cu cap, ori cu tine ori cu tot satu, nu te asculta, bagai mana in gat, dai 2 in freza, trezeste-o la realitate, spune-i ca tu nu esti liber pentru toate, pe tine nu te poate avea orice stoarfa, nu intelege, dai sutu in c*r si sa plece in originea masi.