| GeorgeDRX a întrebat:

Sa va spun povestea. Pe la inceputul ultimului an scolar m-am indragostit de o fata, ne am placut pe parcursul tot anului scolar, dar n-am fost impreuna... la inceputul acestui an scolar am inceput sa vorbim din nou, si acum incep din nou sa simt lucruri pentru ea. Faza e ca ma inebuneste, se uita atent in ochii mei, ma pupa pe obraji, imi trece mana prin par si asta ma face sa o plac si mai mult. Si inca ceva, de fiecare data cand a avut un iubit tot pe mine m-a placut mai mult laughing Se comporta mai mult ca un iubit cu mine decat cu ei laughing Stiu ca ea se comporta asa cu mine, dar nu stiu daca si eu o sa fac aceleasi gesturi cu ea daca o sa-i placa sau daca o sa ma lase... nu stiu, am frica asta pe mine. Voi ce credeti? laughing Si inca ceva, oare de ce nu vrea sa fim impreuna? Voi ce credeti? Astept sfaturile voastre

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ea, saraca vrea, dar trebuie ca tu sa fii in stare de asa ceva. Dovedeste-i ca esti baiat mare!

| GeorgeDRX explică (pentru neutrino):

Adica? Da-mi mai multe detalii te rog frumos, si ce ar trebui sa facwinking Chiar m-ai ajuta.

| SoyAmi a răspuns:

Fa tu primul pas.Intreab-o ce simte!

| GeorgeDRX explică (pentru SoyAmi):

Cum ar trebui sa procedez? De obicei ea nega cand spunea cineva ca ma place sau si fata-n fata spunea ca nu simte nimic pentru mine chiar daca ea face asta. Ce ar trebui sa fac?

| SoyAmi a răspuns (pentru GeorgeDRX):

Incearca sa o cuceresti cu gesturi simple. Fetele nu ar recunoaste ce simt chiar si doar din oroliu.Dar daca ii vei arata ca iti pasa, probabil va recunoaste.