Eu cred ca ar trebui sa o alegi pe Y.pentru ca se poate rezolva treaba cu mintitul si nu este nimic rau daca nu te face sa te simti matura.sa zicem ca tu o parasesti pe Y si ramai cu X.X daca te face sa te simti pea matura nu este bine pentru ca dupa gandesti allfel si probabil parintii tai o sa iti interzica sa mai vorbesti cu ea.plus ca este si fitoasa(cum ai zis tu).
revenind la Y,ii poti spune:,, te rog ca de acum in colo sa fii deschisa cu mine ca sa fim niste prietene adevarate. daca vrei sa iesi cu X si nu cu mine, nu ma supara doar zi-mi! si cand eu ma ies cu X nu te supara pentru ca nu pot iesi numai cu tine in oras".
Succes!
Pai, algerea pe care o vei face trebuie sa fie in favoarea ta:
1. ziceai ca Y e fitoasa, deci are bani si e si populara, deci poti sa te folosesti de ea, dar nu o lasa sa te calce in picioare
2. iar X doar te face sa te simti matura
3. si la Y nu incerca sa faci prea mult pe desteapta, dar nici pe proasta sa ii dai ei satisfacere ca e mai desteapta.
4. deci mai bine alegi Y
Sunteti extraordnare:*. mersi, dar mai astept raspunsuri ca sa vad care este cel mai bun.dar imi place le nebunie ce ati raspruns.Mai ales tu, annete!:*
Pai alege.o pe care crezi tuu`.de care ai mai mult nevoie.si eu am avut o problema la fe exact asa ca Y era bogata si X era de treaba si ma facea sa ma simt matura.dar dupa ce m.am imprietenit mai bine cu Y am constatat ca era mult mai de treaba decat X.eu as zice sa o alegi pe Y.dar alegi pe cine consideri tuu