| satanistu666 a întrebat:

Sal am 15 ani sunt in clasa a 9 si imi place de o fata. cum ar trebui sa ma fac remarcat sau sai atrag atentia sunt umplic timid

Răspuns Câştigător
| windrime a răspuns:

Buna, si eu sunt tot in clasa a9a si sunt fata, iti sugerez sa nu-i arati direct ca o placi ci imprieteneste-te cu ea, vezi ce lucruri aveti in comun, fa-o sa rada mult de tot, cat mai mult, dar in acelasi timp incerca sa-i intelegi si partea mai sentimentala si mai spirituala, adica arata-i ca esti inteligent si poti vedea lumea mai clar decat alti golani. Dupa, propune-i sa mergeti in parc sau la mac, ideea e sa petrceti mai mult timp impreuna. Incetul cu incetul da-i de inteles ca tii la ea si ca vrei sa fiti impreuna. Sincer, relatiile cele mai bune incep cu prietenie, pentru ca fiind doar prieteni la inceput suntei mai dezinhibati si va puteti cunoaste mai bine si relatia voastra va dura mai mult. Nu-ti face griji in legatura cu timiditatea, tipelor de treaba le plac baietii timizi pentru ca taman in fata lor ele nu sunt timide, stiu e ciudat dar cam asa e, ideea e sa iti dapasesti timiditatea si sa fii din ce in ce mai deschis, sa puteti comunica cu adevarat. Daca nu-ti iese prima gluma, nu-i nimic, sigur la a5a tentativa de caterinca, fata o sa rada. Si asa cum ziceau si alii vezi ce fel de fata e, pentru ca daca e cu fite mai bine o lasi asa. Succes si nu uita: fa o gluma, comunica, intelege, mai fa o gluma, zi o poveste, du-o in parc, comunica iar si treci la actiune.

4 răspunsuri:
| lavitza14 a răspuns:

Buna! cred ca trebuie sa fi tu! nimic mai mult. daca e genul de fata fitosa las-o asa, daca e de treaba si amuzanta(frum)
eu zic sai scrii o poezie, incearca cu flori, iar daca nu merge apeleza la glume

| Bogdan_4881 a răspuns:

Pai sa intri in vorba cu ea, sa ii faci complimente, si cu timiditatea nu rezolvi nimic, trebuie sa ai curaj. Funda?

| cioccolato a răspuns:

Salut,incearca cel putin sa-i afle nr de tell.mob.Cel putin scrie-i un sms sau incearca sa o suni.Cines stie, poate ea simte acelasi lucru iar tu nu observi. Orikum (o incercare nu costa nimic)

| satanistu666 explică (pentru windrime):

Mss foarte mult si apreciezhappy