| Skizoo a întrebat:

Sal'tareTPU aceasta este prima mea intrebare si.cel mai bine ar fi sa ma prezint putin ok.Am 14 ani, sunt o fire sociabila si eu cred ca este ceva de bine. Dupa ce mi-am dat eu seama ca sunt sociabil poooi imi fac foarte repede prieteni si adesea discut foarte mult si imi place sa stau uneori si pana la 1 noapte sa vorbesc cu prietenii.Ok sa incepem intrebarea mea ar fi:
Eu pe cat sunt de sociabil pe atata sunt de rusinos de exemplu cand eram in clasa a5-a mi-a placut de o fata si in cele din urma am aflat ca nu-i place de mine. dar acum sunt mai matur si cred ca acum am sanse mai mari sa "abodrez" ca sa spun asa o fata... asa ca nu stiu ce sa spun caci mi se face rusine uneori vobrind cu o fata fata in fata si mai bine ma fac ca ma uit dupa cv cine-va sau ma uit in jos mda daaar exista si un "dar pe respectiva fata o fac adesea sa rada si orice motiv (cred ca asta este un fel de talent ca sa fac oamenii si pe care ii cunosc de 2 zile sa rada thinking) Ok TPU sper ca nu v-am plictisit citind suzati greselile gramaticale daca exista si toate cele bune.big grin

Răspuns Câştigător
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Salut!
Nu pare ar fi dificil sa o abordezi daca nu ai fii atat de rusinos. Daca o faci sa rada e si mai bine pentru ca inseamna ca esti amuzant...sunt sigura ca ii place asta la tine ca doar de aia rade!
Eu zic ca cel mai simplu ar fi sa te duci direct la ea si sa ii spui ca o placi si ca ati vrea sa fiti impreuna. Adica in cel mai rau caz o sa te refuze, iar tu va trebui sa treci peste. Dar atat! Nu o sa te omoare nimeni daca ii spui chestia asta! Deci trebuie sa-ti faci curaj, sa te gandesti la toate posibilitatile si sa ii spui, pentru ca merita sa incerci! Succes!

5 răspunsuri:
| CuteAle a răspuns:

Scuze daca te intreb, da care este intrebarea ta? Ai lungit prea mult propozitia si nu se mai intelege continutul/ intrebarea si chiar as vrea sa te ajut.

| Skizoo explică (pentru MouSSEauChoColat):

Multumesc MouSSEauChoColat dar eu am o retinere pai fata aia este un fel de verisoara a lui cel mai bun prieten si cam toata lumea se da la ea baieti de 16 ani mdeci anyway; daca ai putea sa ma ajuti si in chestiunea asta ar fi super

| Skizoo explică (pentru CuteAle):

CuteAle dupa cum am scris mno azi mi-am facut cont pe TPU si sunt incepator faza este ca, nu stiu cum sa o abordez ca in pls se dau si baieti mai mari ca mine cu 2 ani si pare a fi cv dificil straight face

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru Skizoo):

Faptul ca ea e "un fel de verisoara'' a celui mai bun prieten al tau este mai mult un avantaj pentru tine. Ma gandesc ca ai putea vorbi cu el despre ea, sa-i spui ce simti si sa vezi daca poate sa te ajute. Adica roaga-l sa o intrebe pe cine place, ce crede despre tine si lucruri de genul asta care te-ar putea ajuta. Ea sigur ii va spune varului ei chestii din astea daca sunt chiar si doar un pic apropiati.
In ceea ce priveste varsta, asta nu prea conteaza, pentru ca suntdoar doi ani diferenta. Nici daca ar fi fost mai multi nu ar fi contat pentru ca vorba aia, "dragostea adevarata invinge mereu"winking
Pe de alta parte nici nu cred ca e la fel de rau cum crezi tu. Cred ca doar ti se pare ca toti baietii se dau la ea...cum sa zic...devii un pic disperat cand esti indragostit!happy Mai gandeste-te de asemenea ca printre baietii aia mai sunt si badarani pe care ea nu o sa-i accepte. De aia tu trebuie sa fii dragut, intelegator si sa ramai amuzant, ca sa ai un atuu!

| CuteAle a răspuns (pentru Skizoo):

De obicei fetele sunt foarte sociabile si cand sunt indrogastite ele fac aproape orce ca sa cucereasca un baiat. Daca vrei sa fi impreuna cu aceea fata mai intai te-as sugera sa vorbesti cu prietenul tau si sa-l intrebi cum a zis si MouSSEauChoColat pe cine place. Poti fi si foarte descis cu fetele. Sa vorbesti cu ele despre ce le supara. Fetele mereu o sa trebuiasca sa se descarce pe cineva si o sa le spuna si unele lucruri care nu trebuiau spuse. Si referitor la baieti la care se dau la ea. De obicei fetele nu le plac ca baieti sa se dea la ele (conteaza si cum se dau). Eu iti sugerez sa fi descis cu ea si sa ii spui ce ai de spus. Fetelor le plac baieti deschisi si ar da orce ca persoana iubita sa fie alutauri de ea. Sper ca te-am ajutat chiar daca am lungit-o.