Imi vine oarecum aiurea sa o spun ca am facut si eu asta, dar nu chiar atat de brutal, dar poate te ajuta perspectiva mea. Eram BFF cu o fata, insa de la un timp eu am inceput sa ma schimb, m-am maturizat, dar ea a ramas la acelasi nivel sau s-a dezvoltat in alta directie. Partea nasoala este ca ea nu si-a dat seama de distanta care se crease intre noi si pe mine a ajuns deja sa ma exaspereze toate incercarile ei de conversatii cu teme care nu ma mai interesau. Chiar daca e o fata draguta si inca tin la ea, pur si simplu simt ca am devenit doua persoane diferite. Ai spus chiar tu ca are mai multe in comun cu cealalta. Ar fi aiurea sa iti ceara cineva sa devii ceea ce nu esti, sa iti placa lucruri doar de dragul ei. Probabil ca drumurile vostre au ajuns la sfarsit sua ceva de genul si pur si simplu nu ai ce face. O sa iti gasesti si tu o alta persoana cu care sa ai mai multe in comun. Sau poate fata cealalta e doar ceva nou, de moment, si va veni inapoi daca va crede ca prietenia voastra e mai pretioasa. Incearca sa nu o mai contactezi si sa vezi ce se intampla.
Sal. In primul rand ar trebui sa o intrebi de ce se distantiaza de tine. In al doilea rand spune-i ca nu vrei sa o pierzi si daca ea decide ca nu mai vrea sa-ti fie prietena incearca sa faci cumva si sa mergeti impreuna la psihologul scolii. Ar putea sa va ajute.
Dar eu? Ca am avut o „BFF„ de 6 ani. Nu spun ca nu mai suntem prietene, dar mi-am facut altele cu care ma simt super bine. Pentru ca Bff-ul meu si-a facut alte prietene si m-a lasat balta. Doar ma foloseste, nu pot sa nu fiu prietena cu ea pentru o chestie dar o cam resping cum face si ea. Tu poti sa discuti cu ea intai dar daca tot asa se comporta alte fete nu ai in clasa? Nu esti casatorita cu ea . Sa sti ce bine te simti daca ai mai multe prietene nu una „BFF„.