Iubitul meu a facut in felul urmator:timp de o luna s-a apropiat de mine doar ca si prieten dar a dat semne ca ar vrea ceva mai mult apoi intr-o zi mi-a spus ca are ceva foarte important si ca nu se mai poate abtine.Nu a apucat sa imi zica in ziua aceea deci s-a prezentat a doua zi la mine in clasa la ora(suntem in acelasi liceu), si-a tras un scaun la banca mea si mi-a spus ca ma crede speciala si diferita si ca i-ar placea sa fim impreuna.Deci mult noroc, sinceritatea este cheia aici! Spune totul fata in fata, nu online sau prin mesaje(gasesc asta copilaros).
Pai ar fi cazut sa lasi tmiditatea la oparte daca cu adevarat doresti asta mult noroc!
Ionuteee, fata ce zice mai? tu ai vrea dar ea schiteaza vreun gest cand va vedeti?
Păi mai întîi asigurăte că şi ei îi place de tine ...nu neapărat s-o întrebi dacă-i place de tine,, orientează-te dupa semne. Iată un mic ajutor : http://www.yuppy.ro/articol/Relatii/1820/20-de-semne-ca-te-place.html
După ce vei fi sigur că măcar te place cît de puţin, spune-i ce simţi pentru ea..Nu te grăbi,, dacă ea nu te place, sigur te v-a refuza, iar atunci vei rămîne cu inima bucăţele. Dacă încă nu i-ai dat de ştire de sentimentele tale şi nu ştii sigur dacă te place, ar fi bine să o faci să te placă..Acest link îţi va fi de ajutor : http://www.divahair.ro/......tici..Mult Succes in DRAGOSTE :)
Chiam-o sa va plimbati pe undeva,apoi oferate sa o conduci pina acasa si cind ajuge-ti la destinatie,o privesti frumos, ii zimbesti si ii zici draga X, de cind ai aparut tu in viata mea s-a schimbat ceva, simt ca am nevoie de tine mereu, nu-mi pot imagina o zi fara sa-ti vad ochii etc. si finalul glorios: o saruti!
E in clasa cu mine.Sunt clasa a 11-a si suntem colegi.Deseori o vad ca se uita la mine iar cand intorc privirea spre ea se face ca se uita in alta parte.Suntem prieteni si, dupa parerea mea e cea mai de treaba fata din clasa. poti vorbi orice cu ea!
Salut! Vrei sa vb pe Whatsapp? 0733857029 este numărul meu! Ai rezolvat ceva? Dacă mai sunt persoane pe aici care vor îi aștept...
hanry întreabă:
anonim_4396 întreabă: