| Qwertyuop2389 a întrebat:

De ce de fiecare data când ies sau fac orice activitate ma plictisesc? Gen parca nu mai am niciun chef sa ies afara pentru ca ma gandesc tot același lucru fac și nimic nu mai are farmec asa, totul a devenit monoton.A inceput sa mi se intampla din vara trecută, și am 17 ani?
Ce mi se intampla?
Funda big grin

4 răspunsuri:
| darkcynical232 a răspuns:

E foarte posibil sa fie vorba de depresie. Iti recomand sa vizitezi https://www.depresiv.ro/. Vei putea face un test online si vei primi mult mai multe informatii.
Nu esti singur.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poti avea depresie dar incearca sa nu te mai gandesti prea mult la asta cand iesi afara.

| Qwertyuop2389 explică (pentru darkcynical232):

Am facut testul, și mi au iesit 3 puncte la depresie și 2 la anxietate...In general nu mai simt trist sau fără chef de absolut nimic, doar când ies pe afara, pentru ca mi se pare ca am facut deja tot și nu mi se mai pare nimic asa wow, in rest nu am probleme

| Fleiby a răspuns:

Nu ai depresie, esti doar plictisit de aceleasi lucruri care se intampla mereu. Asa patesc si eu. Cateodata prefer sa stau singur decat sa ascult aceleasi lucruri mereu. Am starea asta de 4 ani, m-am cam obisnuit. Daca tu nu te poti obisnuii sa-ti cauta-ti alti prieteni poate ajuta.