Pur si simplu iei si porti si de zice cv ii zici ca asa e la moda si imi place... sau daca nu vrei asa mergi la ea si ii spui ca iti plac si ca ai vrea sa porti. direct.
Daca tie iti plac si te simti bine poarta... si mama nu a fost de acord cu multe chestii la mine incepand cu muzica, imbracaminte, machiaj pana la prieten, prieteni si altele. fa ce iti place!
Incepe cu niste dresuri groase, negre sau culori mai neutre. Poti incepe sa porti doar cand iesi seara sau in zile mai speciale, la petreceri, sau ca parte a unui costum d ehalloween sau ceva, doar ca sa s eobisnuiasca cu ideea. Daca nu e de acord atunci asteapta sa fii major (daca nu esti) sau sa te muti singur sau ceva.
Si eu sunt la fel ca tine, doar ca eu am invatat sa ma ascund si acum imi cumpar singur dresuri, port cand nu e nimeni sau sub pantaloni/blugi. Dar tu daca vrei sa ii spui mamei tale asta, ar fi alegerea corecta. Incearca sa iti faci curaj, caci fara, nu vei putea si cand crezi ca ai destul, poarta o pereche cu niste pantaloni scurti ca sa te vada si spune-i de ce porti, de ce iti place, fa-o sa inteleaga ca nu e un lucru rau.