Hey,te inteleg. Iti place de aceasta fata, nu? atunci ce mai astepti. Nu renunta orice s-ar intampla. Incearca sa vorbesti c ea. Gandeste-te bine dk ai facut ceva rau care sa o faca sa te stearga din lista de mess si incearca sa-i ceri scuze. Ar trebui sati asculti instinctele, fa cea ce inima iti spune sa faci. Fi tare! nu da funda. Mia facut placere s te ajut. dk vrei mai mult ajutor din partea mea messu meu este ionutpop32. Te voi ajuta cu placere.
Poate te-a sters ca si ei ii este rusine ca si tie. Poate si ea te place. Eu spun sa o iei incetul cu incetul si ai sa vezi dacă si ea te place si dacă are rost sa incerci si fii cu ea. Sper ca te-am ajutat.
Buna! Poate ca te-a stres ca ii este si ei rusine. Poate ca si ea te place. Eu zis sa o iei ușor si ai sa vezi dacă si ea te place si vrea sa fie cu tine. Succes si sper ca te-am ajutat.
Eu nu am facut nimic rau sau poate am facut si eu nu stiu dar nu stiu ce sa fac, imi e si rusine sa mai vb cu ea si nu stiu poate chiar ar fi mai bine sa nu mai ma bag in viata ei
Nu cred. Tu ai sterge o persoana de pe mess pentru ca tie rusine de ea? Poate nu mai vrea sa fim prieteni, nici nu stiu ce sa mai gandesc, sunt foarte trist ea a fost ca o sora pentru mine
Pai nu stiu cum si ce sa o intreb si imi este frica sa ma refuze
Nu trebuie sa-ti fie frica. intrabo ce mai face si altele dar in niciun caz sa nu o intrebi de ce tea sters din lista de mess, OK?
Incarca.