anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fara raspunsuri banale.Am 15 ani si sunt foarte atras de bodybuilding.Fac si eu de aproape un an,si, logic, se cunoaste(folosesc gantere de 15).Dar vreau mai mult.Nu beau nu fumez pe ascuns fara sa stie mama, dar as vrea sa ma apuc de steroizi fara sa stie ea.Cat de periculosi sunt cei orali si in cat timp se vad rezultate. Daca se poate sa-mi si recomandati niste steroizi buni ar fi perfect.Sa nu aud, ha ha ai 15 ani,iti trebuie tie steroizi, am 1, 80+Arat ca un adult.

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Nu iti recomand steroizi.
1) Nu ai varsta legala sa folosesti asa ceva.
2) Steroizii daca nu ii iei corect o sa mori.
3)Rezultatele se vad in aproximativ 1-2 luni.
4)http://www.steroizi.ro/articole/steroizi_pentru_incepatori.php
5) Cel mai bine ii spui si mamei tale ce ai de gand si o sa iti dea si ea o parerea iar daca este de acord o poti face.
Sa nu uitam ca nu este bine sa iei steroizi in cantitate mare daca nu ai varsta de 18 anii.
Pa, numai bine ai grija.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OnuOnulică):

Mersi de raspuns.Vazusem undeva ca se pot lua de la 14 ani in sus, mai mult ca sigur s-a referit la varsta recomandata, nu cea legalizata.Mai bine astept pana la 18 ani cand ma mut la Bucuresti.Eu fac exercitii acasa, si totusi este diferenta intre ce faci acasa si ce faci la sala.

| alexys231 a răspuns:

Daca ai resurse financiare poti lua suplimente care sa nu iti afecteze sanatatea, si care sa te ajute. se numesc proteine de fapt, insa costa ceva ceva