Ideea cu sala e buna, stiu o prietena care era slaba si a mers la sala si s-a dezvoltat destul de frumos.
Hm.eu zic ca esti foarte ok. Daca lumea iti critica ca esti prea slaba.asta e...asa e corpul tau.nu il poti forta sa se ingrase.pentru ca sasa nu o sa te ingrasi. Grasimea se pune cu accentuarea varstei.
Si eu sunt in aceeasi problema. Am incercat cu sala de forta dar trebuie sa te tii mult timp de ea. Banuiesc ca daca mananci mult, tot degeaba e [ la fel ca la mine ] . Mananca si tu mai multa carne si mancare cu mai multa grasime!
Mult succes
Ce sala...mancat carofi prajiti si fast-food la greu daca poti si cand te uiti la televizor i-ati ceva de rontait si se rezolvaPS:multe dulciuri
Da ar fi o idee destul de buna...dar mie mi se pare ok adica 1.75 e o inaltime foarte buna iar greutatea e potrivita.vei ajunge fotomodel candva
Tu vrei sa te ingrasi? . de ce, arati foarte bine, cate nu si'ar dori sa aiba 1.75 si 53 de kile?!
. pai mananca mult fast'food, dulciuri, nu fa sport, si pui de dpa nu stii cum sa dai inapoi jos :d
justbogd4n întreabă: