| andreinyo a întrebat:

Sal TPU. la aproape 17 ani ai mei...am 1.75 si 53 kg. ce ar trebui sa fac sa mai pun ceva pe mine? ar fi o idee sa merg la sala de forta?

7 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Ideea cu sala e buna, stiu o prietena care era slaba si a mers la sala si s-a dezvoltat destul de frumos.

| Tania_9268 a răspuns:

Hm.eu zic ca esti foarte ok. Daca lumea iti critica ca esti prea slaba.asta e...asa e corpul tau.nu il poti forta sa se ingrase.pentru ca sasa nu o sa te ingrasi. Grasimea se pune cu accentuarea varstei.

| Andr3yCzz a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi problema. Am incercat cu sala de forta dar trebuie sa te tii mult timp de ea. Banuiesc ca daca mananci mult, tot degeaba e [ la fel ca la mine ] rolling eyes. Mananca si tu mai multa carne si mancare cu mai multa grasime!
Mult succes

| Ncl_9813 a răspuns:

Ce sala...mancat carofi prajiti si fast-food la greu daca poti si cand te uiti la televizor i-ati ceva de rontait si se rezolvawinkingPS:multe dulciuri

| ionelutza_7448 a răspuns:

Da ar fi o idee destul de buna...dar mie mi se pare okbig grin adica 1.75 e o inaltime foarte buna iar greutatea e potrivita.vei ajunge fotomodel candvabig grin

| LotteCharlotte a răspuns:

Tu vrei sa te ingrasi? raised eyebrows. de ce, arati foarte bine, cate nu si'ar dori sa aiba 1.75 si 53 de kile?! day dreaming. pai mananca mult fast'food, dulciuri, nu fa sport, si pui de dpa nu stii cum sa dai inapoi jos :d

| andreinyo explică:

Sunteti putin " idioate "? cine a zis ca sunt de sex feminin? whistling