1. E o situatie cam complicata asta cu prietena ta pentru ca, stii cum se spune, dragostea e oarba si nu tine cont de ce zic sau ce cred ceilalti... e destul de traumatizanta moartea unui parinte(si crede-ma, stiu ce spun), iar eu cred ca ea a incercat intr-un fel sa isi domoleasca durerea din suflet si l-a gasit pe el...ma rog, nu prea stiu povestea prietenei tale, dar ideea e ca tot ce puteti face e sa incercati continuare sa o aduceti cu picioarele pe pamant si eventul sa ii gasiti voi un prieten mai potrivit, spunandu-i intruna "uite cum se uita la tine baiatul ala " si chestii de genul pentru ca in timp s-ar putea sa ajunga ca si ea sa il placa pe tipul propus de voi
2. Pai, daca nu ti-l poti scoate din minte, inseamna ca, chiar il iubesti si ai putea sa reiei legatura cu el, vezi daca ii mai tii minte adresa de mess sau poate ii mai tii minte numele ca sa il gasesti pe facebook, iar daca dai de dansul, intra in vorba cu el, intreba-l daca te mai tine minte si alte lucruri pentru ca, sincer, daca ai ajuns sa il iubesti, iti va fi cam greu sa ti-l scoti din minte.Pe de alta parte, s-ar putea sa ai doar impresia ca tii la el.
Incearca sa filtrezi cu alti tipi si poate ca vei ajunge sa iti placa de unul din ei
sper ca te-am ajutat
Incercati sa ii fiti alaturi tot timpul si ea cu timpul isi va da seama de greselile ei si a le prietenului ei...si va va multumi voua ca ia-ti fost alaturi. Bafta!