| Andray99 a întrebat:

Sall all sa va zic ceva am apucat sa fac si eu,, graffiti" cu creion si marker cand am vazut jocul getting up mark ekos dar nu mi-am gasit inca un tag un nume special nu stiu m-am gandit o zi intreaga astia de pe la mine din clasa au zis wow cand mi-au vazut desenele spuneti-mi un nume pentru tagul meu!

Răspuns Câştigător
| trapcity a răspuns:

Wizard. Khalifa. Andray, Exe, Boss.

1 răspuns:
| PEST a răspuns (pentru trapcity):

Ba! Wizard exista in alta tara si omu e cunoscut, aproape toti grafferi din Romania au auzit de wizard! Daca scrii Wizard nu iti iei bataie dar rade lumea de tine...Bai oameni buni va comportati ca niste toys!
Khalifa poti sa-l iei dar khalifa e un raper idiot care se drogheaza deci faci ce vrei cu tag-ul Khalifa.
Exe il are deja cineva din Romania, Bucuresti, iar daca lucuiesti in Bucuresti si vrei sa desenezi cu tag-ul Exe iti iei bataie.
Boss poti sa ti-l iei dar e cam de cocalari...Mie asa mi se pare...
Andray nici n-am auzit de el dar are 2 de A si iti zic ca nu o sa se vada bine pe pereti si pe usi.
Iar tagul de graffiti ti-l gasesti tu frate nu le ceri unor straini...TOY mai esti...
Mai bine iti iei o foaie de hartie si scrii pe ea toate literele care iti plac tie:
-CUM SUNA
-CUM LE "MANUIESTI"(SCRII) MAI BINE
Apoi incepi sa le amesteci si le amesteci si le amesteci pana iti iese un nume (nu trebuie neaparat cuvant...) care suna bine si care iti place cum il desenezi(cum tii se leaga literele mai bine)
Uite mi-a venit mie acum un tag in minte:ANSER
Daca iti place ia-l pentru ca a fost al meu dar l-am dat doar in 2-3 locuri iar acum am PEST
Oricum multa BAFTA, noroc la desenat si vezi sa nu te prinda copoii ca iti iei si bataie, iti face si dosar penal si o pune si pe maica-ta sa-ti plateasca mare amenda...