| TediiMetrophetamine a întrebat:

Sall all.
Sunt pe a 7a si am dita mai temoiu la romana.
Cu ce m-ati putea ajuta? Cu un raspuns la urmatoarea cerinta :
Alcatuiti planul dezvoltat de idei al textului Iapa lui Voda de Mihail Sadoveanu.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ditamai*

| OnTheTop a răspuns:

Pai, trebuie sa povestesti Textul pe scurt! Eu am facut deja iti trebuie doar 5 minute!

| TediiMetrophetamine explică (pentru OnTheTop):

Și nu mi-l trimiți și mie?laughing

| OnTheTop a răspuns (pentru TediiMetrophetamine):

Pai atat nu stii sa faci? Acum cu intarziere iti raspund. Si inca mai zici ditamai?!
Este o tema pe care o poate face si un copil de clasa a 3, 4. Chiar sunt curios de notele tale la romana big grin Sigur nu prea ai note de zece, cand nu stii sa faci un plan de idei da atunci da-o dracului de treaba ce mai vrei? Ce poti face tu la matematica daca aici esti „varza" si ai grija ce intrebari pui big grin ca... poate rade lumea de tine laughing Pa :-H

| TediiMetrophetamine explică (pentru OnTheTop):

Acum cu întârziere îți răspund și eu. La acel moment nu aveam doar acea cerință de îndeplinit. Nu că nu știu să fac un plan de idei ( să nu crezi că acum îți bag pe gât scuze ) doar că de obicei prefer să-mi facă alți proști tema. Ești curios de notele mele? părerea mea e că nu trebuie să te f*tă pe tine grija de ele. Ș-ai și tu grijă ce răspunsuri dai că poate-ți dă lumea muiță.