| ToTheLight a întrebat:

Sall, am 14 ani ( baiat ) si am barba si mustata ( barba a inceput sa imi creasca de vreo 6 luni, dar mustata o am mare din a 7-a ) faza este urmatoarea, barba o iau cu masina de tuns ( aia cu care te tunzi in cap ) si sunt multumit, adica nu arata rau, dar mustata ce fac? ca arata urat daca iau cu masina ( asa cred eu ) dar nu se ajungea la masina daca TATA ma lasa sa ma rad straight face nici tata, nici mama, nici bunicu nici bunica nu ma lasa sa ma rad mereu zic : nu e bine mamaie, dupa o sa iti creasca parul mare, bunicamea, ce sa fac? imi doresc sa ma rad dar na mi-e frica ca ma bate tata, pentru ca mi-a zis-o, daca ma rad, ma bate... asa a patit-o varamiu, terminase cls a 8-a, in vacanta de vara, era singur, si si-a luat-o, si cand a ajuns unchimiu acasa l-a batut, nu e de gluma si nu vreau rasp inutile
PS : uitati faza cu " cred ca arata urat ", nu vreau sa dau cu masina pe mustata si punct

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Adevarat ca rasul, cu orice tip de aparat, prin fisurarea firului de par la radacina, intareste si indeseste parul, pe orice parte a trupului.Ca sa mai amani barbieritul foloseste pentru mustata crema epilatoare. Exista in tuburi, ca pasta de dinti, o lasi pe piele un timp si apoi clatesti.E o posibilitate de a respecta si interdictia parintilor, totodata scapand si de mustata. Efectul e de o mai lunga durata decat barbieritul clasic.

5 răspunsuri:
| anonimul0826 a răspuns:

Bai eu mama luat cu bigu si nu s aintmplat nimic sim mam luat la mustata cu masian de tuns parul si a iesit foarte misto si perciuni si-o barba am luat-o a iesit frumos eu zic sa nu-ti face probleme

| burnik a răspuns:

Bai baietule uite cum sta treaba, te duci frumos in baie iei un gilette mac 3 o spuma de ras aceeasi marca si dai p fata si iei mustata, doar te bate o data nu zilnic... daca te iei odata trebuie sa o iei in fiecare saptamana. funda

| ToTheLight explică (pentru Danut_Popa_1961):

Mersi, o sa vb cu mama, pentru ca ea fol crema epilatoare ( din cand in cand ii mar creste cate un firicel si ei... doar na daca e femeie, nu poate sa ii creasca parul la mustata sau care e faza )... dar am o nelamurire. o sa doara? chiar daca clatesc? sanse de iritatie? inrosire pe o perioada mare de timp? pentru ca am banchetul acum si nu vreau sa arat de parca sunt desenat cu carioca pe fata )

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru ToTheLight):

Sunt mai multe tipuri, la fiecare e un prospect unde e indicat timpul cat trebuie mentinuta. Oricum la mustata nu e o zona sensibila.

| sebi1dinei a răspuns:

Fa asa:radeti mustata si barba cu ce vrei si cand vrei, iar daca nu-i convine lui taicatu zii asa:
Uite ce e Mosule,
E barba mea si fac ce vreau cu ea!