Adevarat ca rasul, cu orice tip de aparat, prin fisurarea firului de par la radacina, intareste si indeseste parul, pe orice parte a trupului.Ca sa mai amani barbieritul foloseste pentru mustata crema epilatoare. Exista in tuburi, ca pasta de dinti, o lasi pe piele un timp si apoi clatesti.E o posibilitate de a respecta si interdictia parintilor, totodata scapand si de mustata. Efectul e de o mai lunga durata decat barbieritul clasic.
Bai eu mama luat cu bigu si nu s aintmplat nimic sim mam luat la mustata cu masian de tuns parul si a iesit foarte misto si perciuni si-o barba am luat-o a iesit frumos eu zic sa nu-ti face probleme
Bai baietule uite cum sta treaba, te duci frumos in baie iei un gilette mac 3 o spuma de ras aceeasi marca si dai p fata si iei mustata, doar te bate o data nu zilnic... daca te iei odata trebuie sa o iei in fiecare saptamana. funda
Mersi, o sa vb cu mama, pentru ca ea fol crema epilatoare ( din cand in cand ii mar creste cate un firicel si ei... doar na daca e femeie, nu poate sa ii creasca parul la mustata sau care e faza )... dar am o nelamurire. o sa doara? chiar daca clatesc? sanse de iritatie? inrosire pe o perioada mare de timp? pentru ca am banchetul acum si nu vreau sa arat de parca sunt desenat cu carioca pe fata )
Sunt mai multe tipuri, la fiecare e un prospect unde e indicat timpul cat trebuie mentinuta. Oricum la mustata nu e o zona sensibila.
Fa asa:radeti mustata si barba cu ce vrei si cand vrei, iar daca nu-i convine lui taicatu zii asa:
Uite ce e Mosule,
E barba mea si fac ce vreau cu ea!