E bine ca vrei sa iti faci prieteni dar ai grija in ce fel de anutraj vrei sa intri!
Pai uite iti spun cum a fost la mine:In clasa I am fost la o scoala pana in a 4a si eram foarte timida deci nu pre aveam prieteni.din a 5a m-am mutat la o scoala in care sunt si acum si sunt cunoascuta in toata scoala am prieteni din clasa I pana in a 8a.(marog clasa mea )la anul o sa fiu a8a
Faza e ca eu sunt acum mai nubuna scot numai perle pe gura, sunt gumeata, fac mistoo de oricine, sunt nebuna ma pun in cap in maine fac toate nebuniile de pe pamant ) deci iti dai seama ca si tu trebuie sa fii la fel..trebuie sa razi sa faci glume sa fii o prietena adevarata si serioasa cand e cazul..macar tu sa fii serioasa ca eu nu sunt eu rad incontinu dar naa asa sunt eu..Asta e unul dintre motive..pentru ca celalalt este ca apar la televizor am aparut in mai multe filme si na.dar asta nu conteaza ce conteaza este ca tu trebuie sa fii o companie placuta ca sa ai prieteni si cel mai important sa ai grija cum tii alegi sa nu intrii in fel si fel de anturaje
Sper ca te-am ajutat :*
Multi pupici si succes pa pa )
patrizia696 întreabă: