| bIaYGI a întrebat:

SaLL! Am dat add la o fata de pe facebook e in apropiere de cartierul meu; mi-a dat accept si mi-a lasat com la toate pozele de pe facebook fara sa-i zic! Eu nu o cun si am intrebat-o de unde e etc. Vreau sa ma intalnesc cu ea e ff draguta imi place problema e ca vin in Romania peste o luna si i-am zis daca vrem sa ne intalnim ea a aceptat; eu nu mai intru pe facebook mesenger i-am cerut nr nu a vrut sa mi-l dea asa din prima dar incetu cu incetu mi la dat i-am modificat niste poze si i-am facut un filmulet cu poze.problema e ca nici ea nu are prieten si ma gandesc oare ma va astepta pana vin eu acasa, e super draguta tipa dar nu stiu ori mi se apare mie ori e timida nu imi pune deloc intrebari numai eu o intreb imi raspunde am lasat-o vreo 2 ore sa vad daca imi zice vreo cv dar nimick nu ii place de mine si vb cu mine sa ii modific poze.Sa o las in pace si sa vb cu ea mai des sa ca pastram legatura sa nu par ca is innebunit dupa ea si sa vb cu mine la misto. Eu m-am gandit daca nu ma baga in seama in 2 zile sa nu mai vb cu ea ca nu e interesata de mine ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Miha3 a răspuns:

Asteapta pana ajungi in tara si pana atunci las'o in pace. Maxim o bagi in seama o data pe saptamana. Dar nu ii arata un interes mare, pentru ca risti sa sa se foloseasca de tine( ai spus ceva de modificat poze). Din comportamentul ei iti vei da seama ce doreste. In privinta fb-ului, ori asa e ea si da comm-uri multe, ori are un interes anume fata de tine. Ai grija

| bIaYGI explică (pentru Miha3):

Mersi mult astept si alte comlaughing

| bIaYGI explică (pentru bIaYGI):

Eu sunt genu care imi place sa fac complimente multe!