Problema e simpla ii halesti 2 perechi de palme da asa tari sa le tina minte
Te ia de fraier daca nu faci nimic si asa o sa continuie de acum incolo asa ca actioneaza repede!
Sa stii cu vorba buna nu merge la genul asta de oameni
Nu-l mai baga in seama. daca se poarta asa cu tine inseamna ca-si bate joc de tine...INcearca sa stai cu altcineva si evita-l.razi mult cu alti colegi.fii prietenos cu toata lumea si el va vrea sa stea cu tine pentru ca vei fii popular. bafta:*
Zii sa te lase in pace si sa fiti amici buni, sa il ignori o vreme (ai sa vezi ca nu rezista fara tine)
Dar daca o sa ma ia cu :Hai ca imi pare rau, mi-a zis colegul ala ca l-ai suparat, hai suntem prieteni(cum m-a luat si ultima data ) Ce ii spun?
Pur si simplu ii ignori pe amandoi, daca se comporta asa.
Iti poti face alti prieteni, si din alte clase, cu care sa te intelegi bine.
Nu trebuie sa te bati cu el (cum fac colegii mei), puteti rezolva problema ca oamenii.
Bafta multa!
Andrei. Ignora-i, dar nu exagera, ca sa nu te bata, nu le da teme chiar daca insista, si nu le mai arata ca esti sesnibil si timid, pentru ca te iau de fraieri. daca el iti da o palma nu te uita in pamant. riposteaza. daca vine apoi la tine sa isi ceara scuze da-l la o parte si spune-i ca omameni de genul acesta nu au ce cauta in viata ta.
Pai sti daca iti mai face asa nu ii mai baga in seama ar trebui sa nu il ajuti la teste ii mai dai o sansa sa vezi daca face tot asa si daca face nu ii mai dai nici una si nu il bagi in seama bine