Oaaau, ifan iclub.si eu vreau sa fiu. Dar nu am aifon.pfoai, viata mea e inutila. vreau aifon
Sa nu lasati nici-un id, vrea sa va fure iphone-ul, e un ciorditor asta, i-a facut pe mai multi!
Asa iti alegi prietenii si in realitate? Doar cei care au iphone sunt buni? Mi e mila de omamenii din jurul tau daca e adevarat.
Normal ca ai daca esti ciorditor, nu mai fura ma de la oameni, du-te la munca bai baiatule!
Sunt destui, o sa vezi tu dosarele la politie daca nu mai tii minte pe cati i-ai pagubit. Bunica-tu te-a invatat sa fii ciorditor?
Da da, ti l-a adus frac-tu, minciuna mai originala nu gaseai ca sa te scoti? Sau mergi la furat si cu el?
Adica ce nivel ma hotule? Te ocupi doar de prostii si acum nu-ti mai ajunge nimeni la nas ca te-ai facut de iphone. Ia du-te ma la munca sa vezi cat baga un om normal pentru un telefon ca ala ca sa nu-ti mai arda de furaciuni.
Lasa ca stie politia nu trebuie sa vin eu ca oricum pe mine n-o sa reusesti sa ma furi ca nu-s fraier ca restul.
Ciordite toate, rusine sa va fie! Nu apuci ba sa te duci la munca ca te duci la puscarie mai intai, poate te-or pune la munca acolo ca sa nu mananci pe taxele oamenilor nerusinatule.
anonim_4396 întreabă: