Deci ai o poveste luuuuuuunnngggaaaaaa se vede.
Deci baiatul clar da clar te place.ca i se scoala asta e asa sunt toti da e clar pentru tine ca te place si iti i-a apararea nu fi geoasa daca pipaie o fata e clar ca isi bate joc de ea, daca te atinge asta inseamna ca filtreaza lasa-l sa filtreze cu tine in limita bunului simt pentru ca altfel o sa te considere o tarfa
PS:o poveste de dragoste se apropie doar fa.o sa se intample.:*:*:*:*
Eu cred ca te place.Si nu o zic asa sa ma aflu in treaba:X Pai cand vezi ca da sa te ia in brate lasa-l.Dupa ce faceti un proiect. spune-i sa iesiti la un suc.M-ai povestiti. Lanseaza-i indirecte.Fii si tu mai cu, curaj Si o sa ai de castigat
Sa-mi povestesti, daca vrei!
Te pup:*!
Vreau sa stiu daca s-a intamplat ceva.:d dupa aia sunt curioasa.:*:*:*:*
Va multumesc muult,si @Heath cool in limba mea inseamna
pantaloni normali lasati jos adica cu "curu lasat" cum se poarta acum,ceas gucci, bvulgari, adidasi nike cam ca a lui Bieber,ce, nu pot sa-ti descriu, cauta pe facebook Michele Best Crew Niculae si o sa vezi la ce ma refer
Apropo, va voi anunta indata ce mai avansez si acum am un priect cu el, il imbrac in travesti si-l machiez eu pentru o sceneta, voi ramane dupa ore cu el :XX::X, inca o data va multumesc si voi vedea cine va primi fundita.v-as da la toti dar nu cred ca pot