Cum a zis razvanbfmv, i-as cere sa-mi indeplineasca alte 3 dorinte, care ar avea in principal sanatatea mea si a familiei mele, inclusiv a iubitului meu(prima dorinta), sa am un viitor asigurat, niste bani din care sa ma pot intretine, sau o casa, orice m-ar putea ajuta sa-mi traiesc mai bine viata( dorinta 2), si in final, sa trec cu bine de liceu, BAC, teste, ce cuprinde scoala(dorinta 3). Tu ce dorinta ai vrea?
I-as cere sa-mi indeplineasca alte 3 dorinte
probabil i-as cere sa fiu fericit pe viata sau sa traiesc vesnic pe o alta planeta alaturi de prieteni
Sa moara scoala!
Nu acum serios... as vreas a spun ca sa ma placa baiatul pe care il iubesc eu dar nu vreau sa ma placa dintr-o dorinta
deci... sa moara scoala!
Buna...pai dorinta mea ar fi sa trec cu bine de tezele si examenele de sfarsit de aVIII-a...dar tu ce iti doresti?
Sa ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna ...e de pe net si nu ne-am vazut niciodata, imi doresc enorm sa ne vedem dar e prea mare distanta de si odata si odata " dorinta " asta o sa se implineasca nu ma dau batuta ... Tu?
Pai mias pune dorinta sa mai pot sa-mi pun inca 9999999 dorinte! si prima ar fi sa stiu tot cei de stiut (sa nu mai trebeasca sa fac scoala) iar a doua ar fi ca fata de care imi place..sa im faca o laba si dupa aia sa mi-a suga