| ȚuȚu7373 a întrebat:

Sall, (din nou) joi am facut comanda la Emag pentru un cadou pentru mama mea (stiu sunt dragut happy ) am efectuat plata cu cardul, pentru a nu platii la usa. Mama mea este imobilizata la pat, deci e toata ziua acasa, si nu vreau sa stie cand va veni curierul cu pachetul (un A7 2017) dar chestia este ca acel curier va suna la interfon, ce o sa ii spun (stie ca nu am prieteni care sa vina acasa) si plus ca mai este si bunica si fratele meu mai mic in casa. Si nu prea stiu ce "manevra" sa fac. Funda

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Curierul oricum iti da un telefon inainte sa vina, asa ca poti sa cobori tu jos

| ȚuȚu7373 explică (pentru suntserios):

Da ar fi o idee as putea sa ii spun ca ma duc sa arunc gunoiul.

| HaKa93 a răspuns:

Mai intai de toate, trebuie sa iti dea un telefon sa iti spuna cand trebuie sa iti livreze produsul comandat

| Nemessys a răspuns:

Curierul nu vine la usa. Iti da un telefon si te pune pe tine sa iesi din casa si sa vii la el. Cel putin s-a intamplat mie. Am comandat o groaza de chestii si de fiecare data asa a fost. Cand vine el cu masia, telefon, v-a sosit pachetul, puteti veni, banii, pachetu, o zi buna si gata. happy. Nu trebuie sa te ingrjijorezi.

| Ara997 a răspuns:

Vb direct la curier oricum te suna inainte la nr pe care l-ai comunicat.
si in final daca se afla ca e cadou nu e un cap de tara.
alta data sa scrii la observatzii ca doresi sa fi contacat, dar in ziua cand se livreaza ia de la prima ora legatura cu curierul, suna la sediul curieratului si cere telefonul si stabileste cu el, eventual cere-i sa vina la ora h, ca atunci poti sa-l ridici chipurile sau cere sa-l lase la sediul firmei de curierat si treci tu si-l ridici. ai multe optziuni!
p.s.