| blackboss a întrebat:

Sall! Eu sunt un baiat de 13 ani(sunt clasa a 6 a ).am sa va povestesc de o persoana pe care o iubesc..este o fata pe nume Andreea o cunosc din clasa intai...am avut o relatie in vara trecuta dar.eu am reactionat vroiam sa ne sarutam si alte chestii..si ne-am despartit.am mai facut odata aceasta relatie (dar pana in ace relatie ea a zis ca iubeste pe un baiat pe nume Razvan)apoi iar ne-am despartit.eu am lasat-o.au trecut ceva luni.ea s-a schimbat a inceput sa fumeze, sa vb mai vulgar si alte chestii.dar eu tot o iubesc:X.am aflat ca a fost cu cineva vreo 2 saptamani si apoi s-a despartit.nu este pregatatita..asta sa cred.(am iutat...eu i-am scris niste scrisori si alte chestii si am aflat ca ma iubeste mult)
Voi ce ziceti!? eu chiar o iubesc:X
Cum as putea face o relatie?

Răspuns Câştigător
| PisyKiss a răspuns:

Trebuie sa faci chesti dragute pentru ea. Sa-i dai bomboane,flori,lantisoare,coronite, bratari si ce-i mai place ei. Dupa trebuie sa ii spui de O GROAZA de ori cat o iubesti, ca esti si ii vei fi fidel intotdeauna, sa stai mult cu ea, sa o sfatuiesti sa nu mai fumeze si sa nu mai vorbeasca urat ca la varsta asta e pacat sa isi piarda viata asa...

6 răspunsuri:
| Remus12 a răspuns:

Pai in primul rand ai grija cu elelaughingsunt cam fripte cand sunt asa..si trebuie sa te cam dai la ea...sai aduci chestii ex flori, biletele de dragoste.(lol ca zic asta) vorbeste cu ea..intelegi uhbig grin

si am o curiozitate de unde e fatabig grin?

| blackboss explică (pentru Remus12):

E din aceleasi clasa cu mine

| Remus12 a răspuns:

Ma refeream de localitate

Buzau...tu?

| Remus12 a răspuns:

Eu Din sighisoarabig grin numa te intrebam ca si eu am o fata o cheama andreea si e in clasaa 6-a si de aia te intrebambig grinlol ce coincidenta

Si ...imi dai si mie niste sfaturi mai concrete?