Esti proasta. niciodata sa nu-ti dai parola la de-astia. naivo! tu crezi ca ei chiar pot face asta. persoana care ti-a zis de treaba asta cred ca a vrut sa se razbune. aiai sunt hackeri
Da serios? multumesc mult pentru sfat se vede...eu stiam ca acest suite este pentru a ajuta oamenii si nu pentru ai descuraja...eu am avut incredere in prietena aia.dar lasa iti doresc sa simti pe pielea ta cum e si apoi sa comentezi
Da chiar ''va mulumesc mult'' in loc sa ma ajutati macar daca nu va confine tineti-va parerea pentru voi eu am avut incredere in fata aia si nu o credeam in stare de asta. asta e
Auzi? DWDT mai bine ti-ai sterge contul ca cu nimica nu ajuti astia sunt oamenii arunca cu noroi in tine in loc sa te ajute daca vad ca ai o problema nu degeaba viata e neagra
Eu nu am cum sa patesc EVER asa ceva. Pentru ca nu sunt chiar atat de proasta. Prieten nu e ala de pe net, e ala care te ajuta cand ti-e greu.
Cati ani ai? 10?
Auzi pai sa stii ca am prieteni de pe net care chiar mm-au ajutat in schimb tu ar trebui sa fi mai desteapta si sa nu arunci mai tare cu noroi in oamenii care deja sunt la pamant
Prin informatiile pe care tu le-ai dat o poti pati mai rau. tu ai spus-o " Viata e neagra", aici nu trebuie sa te astepti sa primesti raspunsuri gen "lasa ca totul va fi bine" la orice problema pe care o ai, aici ti se deschid ochii. Prietenul nu e cel pe care l-ai cunoscut pe net, care poate fi oricine si numai ce nu ea, un prieten nu ar face asta, deci ala nu e prieten. Tu ar trebui sa ai 10-11 ani ca sa faci o asemenea prostie. De aceea exista la absolut toate jocurile chestiile alea cu emailul parintilor la copii sub "cutare" ani, pentru ca atunci esti in perioada copilariei, naivitatii si nu iti dai seama ce prostie poti face. Surorii mele mai mici ii s-a intamplat asa si am pus acolo e-mailul meu ca sa nu mai faca asemenea prostii. Am descoperic hack-erul si l-am dat la politie, pentru ca rpin astfel de chestii tu si familia ta o puteti pati rau. Nu mai face ever chestia asta
Mai, nu esti la pamant. Ai pierdut doar un rahat de cont.
Viata e frumoasa si tocmai ai castigat experienta si o lectie importanta.
^___^ O zi uber nice! :*
Ok puteai sa-mi raspunzi asa de la bun inceput si sa n uincepi ca sunt proasta si naiva da? si oricum daca i cunosteam adevarata fata nu mai aveam incredere in prostia aia. oricum si mie multi au incercat sa-mi fure contul spunandu-mi ca am fac superstar dar am stiut ca e doar o cursa.asta e nu am judecat atunci credeam ca e real pentru ca au mai fost concursuri si din astea in care primeai stardollari gratuiti.
Buna,
Si eu am trimis mail la aceasta adresa si eu chiar am primit stardolari.Nu chiar 100 cat scria in mail dar am primit 78.de banii astia mi-am cumparat o gramada de rochii super stardutza.Contul meu pe stardoll este accu-chek.Ma poti adauga te rog? Aaa! Si cred ca te pot ajuta sa-ti recapeti contul pe stardoll.Care este userul?
Baaaa fato tu esti aia care mi l-a furat lasa cati arat eu tie!
Scumpa mea Raluca, esti tare draguta.Tin sa te anunt ca mi-am recuperat contul.Mersi oricum! Esti o ''dulceata''! Cale batuta in continuare!
Pai nu are cum sa-mi schimb email-ul din moment ce nu stiu parola. oricum mi l-am recuperat! mersi oricum!
Buna si mie mi-a furat contul fata aia.CAre e contul tau pe stardoll vreau sa te adaug la prieteni.
Contul meu se numeste hellokitty_ana... vorbim pe chat si poate vei reusi cu ajutorul meu sa-ti recapeti contul ok?
Mi-as dori sa te ajut dar nu pot am auzit si eu despre asta cu emailul dar contul tau este dus si imi pare rau am simtit si eu pe pielea mea cum exact cum e cand am fost atacata de hackeri cel mai bine este sa-ti faci un cont nou nu trebuie sa lucrezi pe el si de acolo sa raportezi la stardoll ce ti s-a intamplat numele contului tau si alte date deoarece iti va schimba parola mai ales daca a schimbat emailul. E un raspuns tarziu si probabil nici nu o sa-l citesti dar macar am incercat
Stii, asta trebuie sa te invete sa nu mai iti dai parola oricui! Nu trebuie sa crezi orice iti zic unele persoane, te-a fraierit!
Totdeauna cei de la stardoll iti stiu parola fa-ti alt cont si incearca sa fie mai bun decat celalalt
Stiu eu ce sa faci..intra pe email-ul la care era conectat contul la stardoll.(dar asta merge numai dupa 2 sau 3 zile de cand ti-a furat contul)..si o sa vezi ca ai primit un mail.o sa vezi singura ce scrie acolo. sper ca te-am ajutat. funda?
Plz sunt in aceasta situatie! spune-mi cum sa imi recuperez contul! Fata aia mi-a schimbat si parola si emailul si si-a comfirmat emailul! Eu eram ss si inca mai sunt! Te rog raspunde
Pai asteapta 3 zile si dupa il schimbi si pana atunci conecteaza-te la Facebook ca eu asa am facut si schimba parola dese ori