1.Invata sa scrii, nu cred ca ii place o prietena care nici macar nu stie sa scrie corect romaneste.
2.Chiar daca esti cu un baiat, nu inseamna ca acum va si iubiti. Iubirea e mult mai complexa si se dezvolta in timp.
3. Ce traiesti tu, nu este o iubire.Este doar o simpla iluzie.Doar ai impresia ca il iubesti, dar de fapt lucrurile stau altfel. Cea mai buna cale ca sa iti lamuresti sentimentele, e sa va vedeti afta in fata.
4.Relatiile la distanta nu pot supravietui, decat daca respectivii se intalnesc.
Nu prea inteleg cum va iubiti asa de mult intr-o saptamana si mai ales ca sunteti si la distanta.credema si eu am fost intr-o astfel de relatie si ne vedeam doar vara in vacanta, iar ochii care nu se vad se uitaoricum ca sa-ti raspund si la intrebare poti sa-l alinti. puisor, bebe, ingeras.
He he in primul rand cati ani ai? Modul in care vorbesti si naivitatea pe care o afisezi ilustreaza o tanara in jurul varstei de 12-14 ani. Gadeste. te la scoala, pentru ca nu scrii prea corect. Nu ai cum sa iubesti dupa o saptamana, deci e imposibil si relatiile la distanta nu tin.
Pai noi de o saptamana suntem indragostiti dar ne cunoastem de citiva ani il cunoscmai bine ca pe oricine
anonim_9012 întreabă:
cihupacihups întreabă: