| andreirobert15 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru, am cunoscu o fata pe facebook si am vorbit cu ea cam vreo 3 ore mai multe lucruri!
ok, faza e ca i-am zis sa iesim si a acceptat, culmea eu nu ma asteptam sa accepte dar am zis sa incerc si a mers bine!
ne-am dat o intalnie tocmai sambata viitoare, am mai vorbit ce am mai vorbit si dupa un timp nu a mai raspuns la mesaje, i-am trimis vreo 3-4 mesaj si nu a raspuns si era pe facebook si le-a vazut mesajele!
oare de ce nu a mai raspuns?
sa ai mai scriu maine?
dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| deedlebag001 a răspuns:

Pozele alea poate sa le fi luat de oriunde..toata lumea are facebook in ziua de azi, poate a cautat random o fata si i-a luat toate pozele, ca sa nu isi dea seama nimeni ca nu-i ea si pam pam. Ai grija cu fetele astea de pe net ca nu-i chiar asa de stralucita treaba..iti dai intalnire cu una si numa` te trezesti cu o masina plina de matahale care vor sa iti "rupa capu`"laughing)) deci data viitoare asigura-te ca ii fata, cere-i numarul` de telefon, vorbiti si acolo, nu doar prin mesaje.Ca mesajele inseala you know that

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

De unde stii ca e fata? Poate e un pedofil care vrea sa ti-o traga.

| ywar a răspuns:

Stai linistit pana saptamana viitoare se razgandeste de 100 de ori. Tot mergem la vot atunci... si vorba lui -doctorandus- de unde stii ca e fata?

| andreirobert15 explică (pentru ywar):

Cum naiba sa nu stiu frate ca e fata daca are nume de fata poze cu ea etc!

| ywar a răspuns (pentru andreirobert15):

Esti copil pana in maduva oaselor... Eu acum, dar acum pot sa imi fac cel putin 1 profil cu nume de fata si poze furate de pe dc. de exemplu. Daca e pedofilul cam vine la tine...

| andreirobert15 explică (pentru ywar):

Sti care e faza?
faza e ca mi-a dat si numarul de telefon si are aceeasi poza pe whatsapp si in plus are pe facebook pus cine a taicasu cine e varasu si are contul de mai bine de 3 ani!
eu nu te-am intrebat daca e pedofil sau nu, eu te-am intrebat ce sa fac si de ce nu mia mai raspuns ultima oara!
imi raspunzi la intrebarea mea sau nu?