Pozele alea poate sa le fi luat de oriunde..toata lumea are facebook in ziua de azi, poate a cautat random o fata si i-a luat toate pozele, ca sa nu isi dea seama nimeni ca nu-i ea si pam pam. Ai grija cu fetele astea de pe net ca nu-i chiar asa de stralucita treaba..iti dai intalnire cu una si numa` te trezesti cu o masina plina de matahale care vor sa iti "rupa capu`")) deci data viitoare asigura-te ca ii fata, cere-i numarul` de telefon, vorbiti si acolo, nu doar prin mesaje.Ca mesajele inseala you know that
Stai linistit pana saptamana viitoare se razgandeste de 100 de ori. Tot mergem la vot atunci... si vorba lui -doctorandus- de unde stii ca e fata?
Cum naiba sa nu stiu frate ca e fata daca are nume de fata poze cu ea etc!
Esti copil pana in maduva oaselor... Eu acum, dar acum pot sa imi fac cel putin 1 profil cu nume de fata si poze furate de pe dc. de exemplu. Daca e pedofilul cam vine la tine...
Sti care e faza?
faza e ca mi-a dat si numarul de telefon si are aceeasi poza pe whatsapp si in plus are pe facebook pus cine a taicasu cine e varasu si are contul de mai bine de 3 ani!
eu nu te-am intrebat daca e pedofil sau nu, eu te-am intrebat ce sa fac si de ce nu mia mai raspuns ultima oara!
imi raspunzi la intrebarea mea sau nu?