| Dany3 a întrebat:

Sall TPU, am nevoie de cineva care sa stie cum sa scape de buguri pe un server de mt sa il repare etc. am nevoie urget de cineva care se pricepe sa imi dea add Y! M:costindaniel96DAU fundoi

9 răspunsuri:
| pefelie a răspuns:

Mai exact ce probleme ai? Am fost tehnician si am detinut cateva servere destul de reusite deci poate te pot ajuta!

| Dany3 explică:

Pai server nu este al meu este al unui GM cu, care mam impritenit pe server sunt destul de multe probleme:
-sabia sirius nu mai merge plusata de la +4 la +5 chiar daca ai ce iti trebuie pentru plusat(asa e si la posedata)
-nu exista npc cu itm de upgrade(cozi de sarpe etc.)
-tara de foc e un bug total toata mapa e buguita te da fara cand intri pe ia iti reseteaza statusul etc
-bonusurile 6/7 nu merg adugate decat pe primul rand din al doilea inventar
Da mai bine da-mi uh ad pe mess ca sa discutam mai multe si iti dau si id GM-ului
PLS HELP puppy dog eyes

| pefelie a răspuns (pentru Dany3):

Schimbati server filles-ul. Inainte sa lucrati la el verificati-l daca merge totul cum trebuie si abia apoi va apucati sa-l prelucrati!

| Dany3 explică (pentru pefelie):

Si imi poti da niste instructinui cum sa porcedeze?

| pefelie a răspuns (pentru Dany3):

Intrati pe 4metin.ro si cautati acolo la 'search' : server filles, downloadati le setati la ip intrati si verificati daca merg toate hartile daca merg evolutii daca au bug iteme etc si cand gasiti un sv filles care va convine va apucati cu adevarat de treaba

| EuAli a răspuns (pentru Dany3):

Daca vrei te ajut eu.
Da mesaj

| MadMoan a răspuns (pentru pefelie):

Am eu o problema ma ajuti? Pe metin-ul 4yoursmt2 am un bug la caracter daca ma teleportez undeva nu imi mai apare bara si ca sa imi apara bara trebuie sa ies din cont...la varumiu nu are problema asta si a intrat pe cont pe pc-ul meu si nu are asa ceva ce pot sa fac?

| pefelie a răspuns (pentru MadMoan):

Asta-i un bug vechi, nu apare la toti dar il rezolvi iesind de tot din joc si apoi reintri si o-sa iti apara! Altceva nu ai ce sa-i faci tu ca player. Fa un topic pe forumul lor si sesizeaza-i in legatura cu problema asta!

| Georgeasu1 a răspuns (pentru EuAli):

Sall ma ajuti si pe mine idiul meu stoian_george96