Da.
Atunci mai da-i cateva like-uri, cateva comentarii si mai vorbeste cu ea dar nu ii mai aduce aminte ca ai suparat-o. Daca nu vrea nu mai incerca, treci la alta.
Vina ii apartine ei ca n-a fost in stare sa iti vorbeasca, ar trebui sa nu o mai cauti ca sa invete minte cum trebuie sa se poarte cand vrea sa cunoasca pe cineva
E bine ca ti-ai cerut scuze dar de ce ai vrea sa vorbesti cu ea? Adica ce pierzi tu daca nu mai vorbeste cu tine?
Pai fata e destul de ok, e si de la mine din cartier, poate sa imi iasa de o relatie cu ea atat, ce crezi ca daca eram cu cineva acum mai imi bateam capul atat?
Mi-am cerut deja scuze i-am mai dat niste likeuri si i-am zis ca am avut o zii grea etc si am mai intrebato cu ce medie a terminat ea terminand acum generala, la ce liceu vrea sa dea etc ca sa ma bag cu ea in vorba, daca imi raspunde bine daca nu trec la alta
Da.
Atunci mai da-i cateva like-uri, cateva comentarii si mai vorbeste cu ea dar nu ii mai aduce aminte ca ai suparat-o. Daca nu vrea nu mai incerca, treci la alta.
Borbeste cu ea, daca ai avut nervi de la scoala nu inseamna ca trebuie sa te descarci pe altcineva.
Nu trebuie să îţi ceri scuze că ai luat-o direct, abordarea în sine nu a fost greşită.
Dacă nu ţi-a (mai) răspuns înseamnă că ori era ocupată ori nu avea chef de vorbă. Mai ales cu un străin iritat.
Bineînţeles că are rost să încerci să intri iar în vorbă cu ea, doar că de data asta calm. Vezi dacă şi atunci când te porţi frumos şi laşi întrebări adecvate nu îţi răspunde, las-o baltă. Tipa e o agramată plictisită obsedată de facebook.