| mihay_8367 a întrebat:

am o intrebare,azi dupa ce am venit de la școală plin de nervi am intrat pe fb si am vazut ca aveam cerere de prietenie de la o fata,am acceptat cererea si mi-a dat like la câteva poze,i-am dat si eu si dupa am intrebat-o asa direct inca avand nervi de la școală daca ne cunoastem, mi-a raspuns ca nu si dupa am intrebat-o la ce scoala e mi-a zis si dupa nu mia mai raspuns, mi-am cerut scuze ca am luat-o asa direct acum va cer sfatul daca mai are rost sa incerc sa vorbesc cu ea sau pot sa imi iau adio?

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Da.
Atunci mai da-i cateva like-uri, cateva comentarii si mai vorbeste cu ea dar nu ii mai aduce aminte ca ai suparat-o. Daca nu vrea nu mai incerca, treci la alta.

8 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Borbeste cu ea, daca ai avut nervi de la scoala nu inseamna ca trebuie sa te descarci pe altcineva.

| Bogdanellull a răspuns:

Incearca sa vorbesti iar cu ea si spune-i ca ai avut o zi proasta atat

| mgtow a răspuns:

Vina ii apartine ei ca n-a fost in stare sa iti vorbeasca, ar trebui sa nu o mai cauti ca sa invete minte cum trebuie sa se poarte cand vrea sa cunoasca pe cineva

| Bogdanellull a răspuns:

Da vorbeste cu ea si spune-i ca ai o zi proasta si poate te iarta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie să îţi ceri scuze că ai luat-o direct, abordarea în sine nu a fost greşită.
Dacă nu ţi-a (mai) răspuns înseamnă că ori era ocupată ori nu avea chef de vorbă. Mai ales cu un străin iritat.
Bineînţeles că are rost să încerci să intri iar în vorbă cu ea, doar că de data asta calm. Vezi dacă şi atunci când te porţi frumos şi laşi întrebări adecvate nu îţi răspunde, las-o baltă. Tipa e o agramată plictisită obsedată de facebook.

| William a răspuns:

E bine ca ti-ai cerut scuze dar de ce ai vrea sa vorbesti cu ea? Adica ce pierzi tu daca nu mai vorbeste cu tine?

| mihay_8367 explică (pentru William):

Pai fata e destul de ok, e si de la mine din cartier, poate sa imi iasa de o relatie cu ea atat, ce crezi ca daca eram cu cineva acum mai imi bateam capul atat?

| mihay_8367 explică (pentru William):

Mi-am cerut deja scuze i-am mai dat niste likeuri si i-am zis ca am avut o zii grea etc si am mai intrebato cu ce medie a terminat ea terminand acum generala, la ce liceu vrea sa dea etc ca sa ma bag cu ea in vorba, daca imi raspunde bine daca nu trec la alta