Daca toata viata iti pasa si iti este frica de ce va zice lumea, vei ajunge la pamant cu nervii si sanatatea, ceea ce nu este nromal!
Eu cred ca, ar trebui sa nu-ti pese de ce zic unii si altii, pentru ca nu este problema ta, este vroba de invidia care-i macina pe altii si de rautatea lor.
Impune-ti sa nu mai pleci urechea la prostiile celor din jur si impune-ti sa te acomodezi oriunde in lume vei merge! Asta este o gandire sanatoasa si normala, ca-n fond, de ea depinde viitorul tau!
Nu-ti condamna familia la greutati, doar pentru ca tu pleci de aici cu ideea preconceputa ca nu te poti acomoda! Invata sa accepti ceea ce ti se ofera si sa raspuzni cu bunatate, fara sa te comporti ca-n povestea Prostului din ciclul PROSTIA OMENEASCA de Ion Creanga.
Nu te plange dinainte de ceea ce nu stii ca se va intampla acolo. Esti deja a VIII-a si esti mult mai matura decat erai copilas intr-a IV-a.
Impune-te si inconjoara-te de oameni pozitivi si care te plac. Impune-ti sa ignori pe cei rai sau invidiosi, asta fiind lectii de viata, care vor trebuii sa te urmeze de azi inainte, pentru ca altfel nu vei supravietuii.
Nu-i normal sa-ti pese de ce spune lumea, pentru ca, traim intr-o jungla care te p[oate ucide incetul cu incetul, doar daca stai si aswculti la gura lor.
Fii mai desteapta de atat, demostreaza ca ai creier si-l poti folosii! Sa nu-ti pese de altii si sa mergi inainte, demonstrandu-ti tie catd e puternica si desteapta esti. Increderea personala este cea care ridica oamenii si-i face invingatori. Cei fricosi si tematori, vor fii intotdeauna "handicapatii" societatii, de care toata lume ava rade si-si va bate joc.
Crede-ma ca nu vrei sa fii un asemenea "handicapat", ci o invingatoare, ma insel oare?!
Pai deja am stat aici la scoala timp de 5 luni si nu m-am acomodat. In Romania aveam planurile, la ce liceu vreau sa intru, la ce facultate vreau sa dau etc. Mutarea a venit ca o macara si a distrus tot. Voiam sa ma mut inapoi ca sa pot sa imi continui viata cum o planuisem, nu stiu...
Nu-i nimic rau in mutarea asta, esti micuta, abia clasa a VII-a si deciziile importante de viata le iei abia intr-a 12-a, cand dai BAC-ul si apoi mergi ori nu la o facultate.
Pana atunci, nu are importanta unde faci scoala generala!