anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e faza cu jointurile? Am 14 ani, vreau sa trag cu o prietena pentru o singur data, poate sa ti se intample ceva rau, cum se trage din ele? Fumez de 1 ani si ceva... Nu vreau raspunsuri tampite gen:"nu trage...nu, ca nu e bine, nu te apuca ..etc" shhht don't tell anyone ca stiu ce vreau sa fac laughing).[Intrebarea e pentru cine a incercat deja].

7 răspunsuri:
| BiTzAgAbRiEl a răspuns:

Salut sa nu fumezi asa ceva da tigari poti fuma dar dupa acea ai vrea sa mai fumezi un jioint si efectele sunt momentane adica te simti ca dumnezeu... ecc, si daca vrei sa o fuuti fuuteaoo fara asa ceva;-) ca dupacea poate sa spuna ca i-ai dat un joint si ia a crezut ca ii tigare si u o sa ai probleme;-) mai bine nu du-te la o curva dai acolo ceva si ai rezolvat

| ChemicalEcstasy a răspuns (pentru BiTzAgAbRiEl):

Baiii inteligentule, sunt FATA, nu baiat rolling on the floor)))))) si am zis fra raspunsuri "sa nu faci sa nu dregi etc"

| ChemicalEcstasy a răspuns:

Oameni buni, sunt FATA, nu baiat!

| Tmcn a răspuns:

Hey. Dacă vrei să fumezi aşa ceva, ai grijă, să fie unul şi să nu se înmulţească. Trebuie să tragi un fum bun şi să îl ţii cât poţi în plămâni, apoi îi dai drumul. Cât poţi, nu până te sufoci. Altceva nu ştiu ce să-ţi mai spun, trebuie să ştii să-l rulezi ..mai bine te-ai baza pe o persoana care ştie să faca unul, ca ţie nu cred că îţi iese din prima.

| ChemicalEcstasy a răspuns (pentru Tmcn):

Imi aduce cineva deja facuthee hee) thx :X

| Liviu a răspuns:

Cum se fu*3 generatia asta de copii, da-mi stupid, daca ai fi sora mea, varamea te-as calca in picioare.
Pustoaica fara cap.
Cum dumnezeu sa fumezi jointuri la 14 ani?
Nici bine menstruatia nu ti-a venit si tu vrei jointuri?
Vai de parinti tai si de tine.
Eu la 14 ani inca ma jucam cu masinutele in fata blocului cu alti de varsta mea.
Tu la 14 ani te gandesti la jointuri? fumezi deja?
Mai esti virgina?
Imi e frica cand voi avea copii ce educatie le voi da.
Arati de 20 de ani probabil si gandesti de 10.
O sa vina vremea cand o sa iti dai cu pumin in cap, iti garantez.
Generatile merg din ce in ce mai prost, imi auzeam bunici spunand ca generatia mea (''91) e cea mai proasta.
Dar vad ca acum e mai rauhappy
Aveti prea multe surse de informare.
Aveti prea multa libertate...

| xVogue a răspuns:

Si pana la urma ai tras din joint? laughing