Tenul prea putin conteaza, atata timp cat se vede bine [sper ca intelegi la ce vreau sa ma refer].
De imbracat...pai acum depinde si de gusturile tale. Nu pot eu sa te oblig sa porti hainele care mi-ar placea mie sa le poarte un baiat, trebuie sa iti placa si tie.
Dar ca idee:
- un tricou simplu cu un scris [ca tot e vara]
- pantaloni...depinde nu stiu, ceva o pereche de blugi cu turul lasat, dar care sa iti stea bine
- si in picioare niste tenesi, zic eu
Acum depinde si de tine
Dupa mine nu conteaza ce fel de ten are sau cum se imbraca. Desi ar fi de preferat sa fie ingrijit si sa se imbrace nu prea extravagant, important e caracterul.
Nu incerca sa cuceresti o fata cu exteriorul, nu va tine mult. Ce e in interior conteaza.
Nu fi exagerata...conteaza si exteriorul, ca doar prima data cand vezi o persoana la ce te uiti?
Da, e adevarat ca mai mult conteaza ce e interior, aici nu te contrazic, dar spune tu daca ai putea fi cu un baiat care poarta pantofi negri, pantaloni rosii si camasa roz? [stiu ca am exagerat dar asta e si ideea ]
Ca toata lumea. zice ca e mai frumos sai ten bronzat sau inchis cum il am eu da mie nu-mi place.
anonim_4396 întreabă:
Asory întreabă: