Kimi ni todoke 2 sezoane romance/slice of life/shoujo- merita crede-ma e unul bun
kimikiss pure rouge- drama/romance/harem - un pic trist dar cu un final bun pentru toata lumea
nana -romance/shoujo/drama
paradisekiss- romance/drama
shuffle- romance/comedy/harem
zero no tsukuima- merita comedy/romance/adventure
kaichou wa maid sama -shoujo/school/romance/comedy- trebuie neaparat sa il privesti
5 centimeters per second/film/drama/romance
clannad/clannad after story- ce pot zice este un must watch chiar daca in sezonul 1 nu se intampla prea multe in sezonul doi o sa vezi romance/school/sclice of life/drama
Amagami SS- cam ciudat la prima vedere dar este super ok romance/school
Hoshizora e Kakaru Hashi-comedy/drama/school/romance/harem merita
Myself; Yourself drama/romance- este un anime un pic mai serios dar este ok
Nyan Koi!- romance/harem
Special A-comedy/romance foarte amuzant se aseamana mult cu maid sama
Ouran Koukou Host Club-reverse harem/comedy/romance/shoujo -avand in vedere ca esti fata trebuie sa te uiti la asta
Naruto inca merge nu te grabi Din altele propun Slam Dunk si Kuroko no basuke... sunt ambele despre basketball, dar sunt foarte interesante... Ganbatte
A cerut romance/comedy si a specificat fara naruto deci nu incerca sa ii bagi pe gat naruto
Nu i-am bagat pe git nici un naruto... Pur si simplu nu ai cum sa spui ca "deja naruto am vazut" daca el inca merge... Imi pare ca nici Kishimoto nu l-a vazut pina la urma Asta era sensul si privind alte anime-uri eu i-am sugerat 2 deci calm down te rog
Din moment ce a zis ca a vazut deja inseamna ca nu ii se pare asa interesant si ce unei persoane nu-i place nu poti sa zici sa il ulmareasca daca simte ca nu e interesant
din asta trage o concluzie
Eu i-am sugerat sa-l urmareasca mai departe pentru ca sa inteleaga tot sensul si ea n-a spus ca nu-i place a spus doar ca a vazut... Eu nu am impus pe nimeni sa faca ce nu vrea eu doar i-am facut propunere si atita tot
D. Gray-man
Ao no exorcist
07 Ghost
Kuroshitsuji
Vampire Knight
Hiiro no Kakera
Brave 10
Sword Art Online
Hakuouki
Kaichou wa Maid-sama
Psyhic Detective Yakumo
No.6
Dantalian no Shoka
Monochrome Factor
Nurarihyon no Mago
Code Geass
Darker than Black
Blood-C
Death Note
Natsume Yuujinchou
Special A
Skip Beat!
Gakuen Alice
Shugo Chara!
Fruits Basket
Shakugan no Shana
Hakushaku to Yousei
Durarara!
[C]: Control: The Money And Soul Of Possibility
Kara No Kyoukai
Uroboku
Deadman Wonderland
Shiki
Ouran High School Host Club
Mi-am mai adus aminte: Soul Eater, Gintama, Hellsing, Arcana Famiglia. Sper ca o sa-ti placa.
YusukeUrameshi întreabă: