| AnonimaXDD a întrebat:

big grin
Nu stiu cum sa imi conving parintii sa ma lase si pe mine pe Facebook si pe alte site-uri de socializare..Nici pe asta nu ma lasa happy. Toti prietenii mei au asa ceva in afara de mine.Ma simt foarte prost ...nu stiu cum sa explic.Si mi-as dori sa am si eu sa nu mai fac totul pe ascunselea.Am note bune la scoala ma comport bine in socitetae si asa mai departe. Chiar nu mai stiu ce sa fac sa ii conving.Dar eu nu le-am spus asta niciodata.dar de 3 ori m-au prins big grin.Si au zis ca daca mai ma prind odata mi-l inchid de tot (Internetul). Facebook nu am, (am pe un alt nume si nu sunt poze cu mine, sau ceva de genul, ca daca sunt, ma spun vecini happy, deci nu se pune), am cont pe yahoo, dar tot asa fara poze cu mine ...am cont pe un site, tot asa de socializare pe ala m-au prins. Lol happy.
Deci va rog sa ma ajuta-i eu nu prea spun totul parintilor mei ...pentru ca ei nu ma inteleg, si nu ma vor intelege niciodata, dar macar sa incerc big grin Ca pe urma lor ma fac de ras, si nu i place. tongue

Help my, please!

Răspuns Câştigător
| maria4545 a răspuns:

Eu sunt in aceiasi situati dale"block" la noti vecine niamuri care au facebook ....si cand nu mai stai pe facebook stregel si cand vrei sa te bagi pe facebook instaleza-l
stai 5 minute la tine in camera 5 pe veceu ......sau pe la prieteni big grin

pot sa te ajut si cu mai mult

daca vrei?

fa-ti o pagina "ask.fm" nu o sa te prinda...credema si cautama pe mine "MariaBeatrisDumitru"

doar daca vrei?

7 răspunsuri:
| MicutttaDeTot a răspuns:

Pai poti sa le spui de X si Y ca au Facebook, sau obtine rezultate bune la scoala si ca recomensa cere sa te lase...

| AnonimaXDD explică (pentru MicutttaDeTot):

Nu merge ...crede-ma am incercat...

| Daniellllll1 a răspuns:

Tu de rusinea prietenelor tale vrei sa-ti faci facebook,da-l incolo, pentru mine este o prostie eu daca am chef imi fac in secunda aceasta, dar nu vreau pentru ca nu imi place.
Parintii tai se tem probabil ca o sa te hartuiasca cineva etc., asculta-i, daca vrei sa-ti faci doar ca ti-e rusine de prietenele tale n-are rost.
Toate cele bune.

| AnonimaXDD explică (pentru maria4545):

Ok...vreau mai mult big grin

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Intreaba-i de ce nu te lasa.

| Deliaelena97 a răspuns:

Chestia e ca devii dependent.Parintii mei mai spun ce fac site-urile de socializare din ce mai vad la stiri.Adevarul este ca poate deveni si periculos, iti poate detecta locatia si sint hoti care actioneaza asa (m-am uitat prea mult la stiri ) Parintii mei insa nu au nimic contra, ei nici nu prea sunt intersati si nu stiu site-urile. Nu au o problema cu asta. Daca incerci sa le explici ca nu e rau sa folosesti site-urile poate ii convingi. Sunt si persoane care te pot ajuta la scoala pe facebook, de ex profesori. poti de asemenea sa comunici cu prieteni si rude la distanta. bafta oricum!

| AnonimaXDD explică (pentru Deliaelena97):

Ms...