Eu sunt in aceiasi situati dale"block" la noti vecine niamuri care au facebook ....si cand nu mai stai pe facebook stregel si cand vrei sa te bagi pe facebook instaleza-l
stai 5 minute la tine in camera 5 pe veceu ......sau pe la prieteni
pot sa te ajut si cu mai mult
daca vrei?
fa-ti o pagina "ask.fm" nu o sa te prinda...credema si cautama pe mine "MariaBeatrisDumitru"
doar daca vrei?
Pai poti sa le spui de X si Y ca au Facebook, sau obtine rezultate bune la scoala si ca recomensa cere sa te lase...
Tu de rusinea prietenelor tale vrei sa-ti faci facebook,da-l incolo, pentru mine este o prostie eu daca am chef imi fac in secunda aceasta, dar nu vreau pentru ca nu imi place.
Parintii tai se tem probabil ca o sa te hartuiasca cineva etc., asculta-i, daca vrei sa-ti faci doar ca ti-e rusine de prietenele tale n-are rost.
Toate cele bune.
Chestia e ca devii dependent.Parintii mei mai spun ce fac site-urile de socializare din ce mai vad la stiri.Adevarul este ca poate deveni si periculos, iti poate detecta locatia si sint hoti care actioneaza asa (m-am uitat prea mult la stiri ) Parintii mei insa nu au nimic contra, ei nici nu prea sunt intersati si nu stiu site-urile. Nu au o problema cu asta. Daca incerci sa le explici ca nu e rau sa folosesti site-urile poate ii convingi. Sunt si persoane care te pot ajuta la scoala pe facebook, de ex profesori. poti de asemenea sa comunici cu prieteni si rude la distanta. bafta oricum!