Scuza-ma, nu am citit toata intrebarea, deoarece nu am rabdare.dar ma rog, nu are nici o importanta asta. Deci daca ai un costum in care iti sta bine si in care te simti tu bine, imbracal la halloween.Dar acum depinde cati ani ai, deoarece, nu vreau sa te superi, numai ca daca ai peste 12 ani, vei parea penibila si toti vor rade de tine, ceea ce te va stanjeni si nu vei mai putea sa contunui, asa de fericita pana la sfarsitul petrecerii. Daca ai mai putin de 12 ani, atunci e OK. Oricum iti dau niste exemple:
- poti sa fi o vrajitoare (iti pui pur si simplu ceva ascutit pe cap daca ai, daca nu, nu`ti mai pune nimic, o fusta si o bluza, care sa se potriveasca, sau o rochie frumoasa si mai lunga)
-de asemenea poti fi dracusor (si te imbraci in rosu si iti pui ceva rosu pe cap si gata.)
DAR BINE.SUNT MULTE POSIBILITATI SI DACA NU ITI PLACE SA TE IMBRACI IN ROCHII SAU FUSTE, SAU MAI STIU EU CE, ITI POTI LUA UN TRICOU SI NISTE BLUGI SI NISTE ADIDASI SI VEI FI O ROCK`ERITA. Crede-ma, eu in rock`erita am fost imbracata (sunt clasa a 9a) si a fost chiar OK. Succes, sper ca ti-am fost de ajutor daca consideri astept fundita
Mno.atunci.eu te sfatuiesc sa nu te imbraci in hannah montana, dar daca consideri ca vrei.fa`o
si mie mi se pare o idee stupida rau, mai ales ca nici nu-mi place.
doar ca era cv gen "varianta in caz de urgenta"
Miley_Cyrus întreabă:
ale0409 întreabă: