| deadman a întrebat:

Imi place de o fata, vineri am stat cu ea in banca, ne-am cunoscut mai bine, iar de atunci vorbim mai mult mai ales ca sta in spatele meu... Daca as incepe sa ii fac complimente sau daca o vad singura sa me duc la ea si sa intru in vorba cu ea sau sa incep sa o ating ( daca intelegeti ce vreau sa zic, si nu ma refer la palme peste fund sau chesti de-astea, nu e stilul meu) sau chesti de-astea, ce reactie credeti ca ar avea si ce sa fac vorbesc cu ea sa-si de-a seama ca o plac? Si nu vreau sa afle toata clasa ca imi place de ea, doar ea sa afle, pentru ca am niste colegi mai nebuni...Sau daca vorbesc cu ea si mai sunt persoane in jur sau intre noi este o banca ce sa-i spun?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieși în pauză cu ea la magazin, luați-vă câte un suc (plătești tu că ești un gentleman) și oferă-te să ieșiți la un suc cu siguranța că apoi o vei duce chiar tu acasă, așa veți avea timp să vă cunoașteți.
Dacă vrei o relație de lungă durată, fii natural, puțin îndrăzneț, fă-i complimente și nu discuta despre alții decât despre ea! (nu te apuca să-i zici că tu suferi psihic sau sentimental și nu te vărsa descriptiv și ascult-o (nu doar să o auzi), nu o stresa cu telefoanele dar fă-te interesat și disponibil), sau încearcă complimente scurte, direct la obiect fără a avea impresii pe tine (dacă vrei să fii doar Don Juan în 72ore).
Încearcă ceva clasic, o plimbare în parc, o înghețată în aer liber, un film cu popcorn la cinema și orice ar fi, nu-ți manifesta gelozia violent.
După 2-3 întâlniri, te poți interesa la cât pleacă de acasă și să fii în fața blocului pentru a merge împreună (nu fi un papagal ca toți ceilalți și fa-o să se simte așa cum merită orice fată: specială pentru cineva!

Spor în dragoste! [dacă ai început să vorbești despre tine prea mult de parcă ai fi vedetă sau dacă bârfești pe alții, ia-ți adio de la viață laughing]

| Gio_Creatza_1997 a răspuns:

De ducii la ea si o rogii sa iasa cu tine pana afara, si ii spui cam asa "uite mie imi place de tine si daca ai fii de acord sa fii cu mine bine daca nu iar bine":d sper sa te ajute; d

| iuliaiuli18 a răspuns:

O intrebare : ea iti da semne ca te-ar place? Adica, ea cum se poarta cu tine?

| deadman explică (pentru iuliaiuli18):

Ea se comporta cam ca un prieten.

| iuliaiuli18 a răspuns (pentru deadman):

Atunci incearca sa vorbesti cu ea mai mult... mult mai mult!
Dupa, daca vezi ca te-ar place... ii marturisesti tot big grin