| tony98 a întrebat:

la capacitate la matematica am luat 9.80 iar eu stiu ca am facut de 10, iar cand am vazut rezulatele multi copii au luat 10 si m-am cam oftica asa cam decis sa fac contestatie.
Ce credeti? A fost o idee buna?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vei afla nota dupa contestatie, vei afla daca a fost o idee buna sau nu.
Oricum, daca o sa fie un prof nervos si frustrat de la atata corectat poate sa iti scada nota. Contestatiile sunt corectate "la sange".
Ce contau 20 de sutimi...in fine, asteapta si vei vedea!
Bafta!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Îți poate scădea din notă o contestație și riști să nu mai fii admisă la liceul dorit.

| Diiaanna a răspuns:

Nu este deloc o idee buna, parerea mea. Cand iei 9.80 si faci contestatie pentru 20 de sutimi doar pentru a-ti satisface orgoliul risti sa piezi mai mult de 20 de sutimi. Este o nota foarte buna si cred ca ar trebui sa te multumesti cu cat ai luat.

| pitzipoancoiesidepeprofilulmeu a răspuns:

Nu te mai oftica pe ei, dar daca vrei oftica-te in gand si lasa-i pe ei in pace laughing

| tony98 explică (pentru anonim_4396):

Pai de intrat tot intru unde vreau pentru ca sunt intr-un oras mis si nu e competitie. Oricum am facut deja contestatie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Contestația îți scade nota!
NU a fost o idee tocmai bună.
Pa, pa.

| tony98 explică (pentru Legiuitoarea):

Nu intotdeauna se scade.
Spre exemplu mie mi-a dat dupa contestatie 9.90.
Si cand dai un raspuns argumenteaza si tu, pentru ca tu imi spui ca imi scade nota insa nu imi dai niciun argument cu care sa iti sustii afirmatia.