| CiucaDenis a întrebat:

Sall Tpu.La noi la scoala este o fata "fitoasa"(nu la propiu).A venit la noi la scoala anul acesta.Eu in prima zi am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine.Ea a refuzat.A trecut timpul, a venit si semestrul 2, dar de 2-3 saptamani se vine langa mine, ma baga in seama, etc.
In saptamana aceasta m-a intrebat daca o mai iubesc.Eu i-am zis ca asa si asa ca-sa nu rada colegii de mine.A doua zi tot insista. Ea mi-a spus ca face misto de mine. Dupa 2-3 ore nu mi=a mai vorbit.In acea zi i-am zis ca o mai iubesc.Ea m-a intrebat daca vrea sa fiu cu ea.I-am zis daca vrea si ea da.La sfarsitul orelor a nu mi-a mai vorbit.Azi am intrebat-o de ce nu mai vb cu mine.Ea mi-a zis ca Miercuri o plac, joi ii spun ca o plac asa si asa si tot joi o iubesc, si a zis :Ce sa mai cred? Si azi nu mi-a mai vorbit deloc si rupea biletelele pe care i le trimitea-m.
CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| Doηηa a răspuns:

Fata,te place dar nu este sigura pe ea. Discutati si vedeti unde ajungeti(nu trebuie sa-ti fie rusine de colegi, oricum poti merge intr-un loc mai "intim").
Fa tu primul pas si vezi daca raspunde, daca da bine, daca nu iarasi bine.
Bafta!

5 răspunsuri:
| Colle a răspuns:

Fugi de ea! Nu e de tine.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

De obicei o relatie intre cei lipsiti de experienta incepe cu asemenea tachinari.Da-i dovada ca vrei sa fi cu ea, aratandu-te mai nepasator atunci cand iti rupe biletele.Ba chiar zambeste-i si scrie-i altul.Vei vedea...

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu merita, las-o. Se pare ca este prea plina de ea, a vazut ca tu o placi si.
*-*

| MetalHead04 a răspuns:

Idem @Danut_Popa_1961

| CiucaDenis explică (pentru MetalHead04):

De ce mi-ai dat id de mess?