| xDony a întrebat:

o intrebare pentru fetehappyce gen de baieti va plac? explicati de cehappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei sociabili, fermecători, corecți, răbdători, simpatici, îngrijiți, senzuali, diplomați happy

7 răspunsuri:
| BubbleWhitee a răspuns:

Îmi plac băieții spontani,băieții care știu să facă o fată să râdă și mereu au glumele în buzunar, băieții care se îmbracă la modă și care sunt atrăgători, frumoși, educați, respectuoși.
Îmi plac genul ăsta de băieți pentru că mi se pare că ce am enumerat mai sus sunt caracteristicile de bază pentru a fi pe placul unei fete.Eu urăsc romantismul, și prea multe vorbe dulci, urăsc băieții prea figuranți, mincinoși și indiferenți.Sinceritatea este încă un punct care trebuie să fie de bază.

| MarianWLF a răspuns (pentru BubbleWhitee):

Daca la majoritatea va plac genul asta de baieti de ce mai toate fetele umbla dupa drogati, betivi, cei care se cred smecheri e cartier, care fac glume proaste cum ar fi palme la c., etc?
Nu am inteles niciodata asta.

| BubbleWhitee a răspuns (pentru MarianWLF):

Pentru că majoritatea sunt curve, d-aia! happy Sper că acum înțelegi.Nu ți-am dat eu un răspuns prea logic, dar majoritatea fetelor din ziua de azi se aruncă pe băieți, ceea ce nu e normal.

| xDony explică (pentru BubbleWhitee):

Da dar daca sunt glumeti trebuie sa fie si romantici, Altfel ar fi doar niste...EMO.

| MarianWLF a răspuns (pentru BubbleWhitee):

De fapt raspunsul tau e foarte logic chiar sunt curve unele, nu stiu exact cum sunt majoritatea, liceul meu e unul nu prea bun deci e plin de panarame, cele care le cunosc si cu care ieseam pe afara la fel se dau la toti baietii de aceea mi-am facut o impresie proasta despre fete, ma jur ca daca stau sa ma gandesc bine una nu cunosc care sa fie cu capul pe umeri, se pare ca fetele cuminti sunt pe cale de disparitie.

| xDony explică (pentru MarianWLF):

Sa traiesti!

| droid96 a răspuns (pentru MarianWLF):

Le-ai spus-o frate!big grin