| MikiMIHAI1324 a întrebat:

Sall TPU, vi se pare normal ca de ziua de ex a mea ca parinti sa nu iti ia cadou si ca de ziua de ex a sorei mele sa ii ia chiar in acea zi?
Sora mea avand (5 ani )
Si eu (15)

5 răspunsuri:
| NgrMdx a răspuns:

Stii cum se zice, fratii/surorile mai mici au prioritate laughing In general asa se intampla, parintii considera ca tu ai crescut si ca nu mai esti de "jucarii" ca sa zic asa.Gandeste-te ca si tu aveai 5 ani si parintii iti cumparau tot ce vroiai happy O sa ajunga si sora ta la varsta cand nici ea nu va mai primi laughing Eu de obicei devin geloasa cand fratele meu primeste ceva si eu nu, dar el e mai mare si mereu imparte cu mine.Incearca sa te bucuri impreuna cu sora ta de cadouri si nu te supara.Asa e varsta.Trebuie sa mai si cresti laughing Bafta!

| ionutalex13 a răspuns:

De obicei parintii sunt mai severi cu primul copil si mai permisivi cu cel mic.eu cred ca despre asta e vorba

| MikiMIHAI1324 explică:

Mersi dar problema e ca sora mea nu e prea incantata sa imArte si cu mine

| MikiMIHAI1324 explică:

Si avand in vedere ca eu sunt baiat si fata, si in rest e bine ca e mica ca mai pot sa ii iau cadoul cu care se joaca ea big grin

| ionandreea97 a răspuns:

La mine asa se intampla mereu. Eu am 16 si sora-mea 12. E normal pentru ca sora ta fiind mai mica e mult mai rasfatata, mai ales ca e si diferenta mare intre voi. Ideea e ca parintii tai te considera matura si nu cred ca mai e necesar sa-ti cumpere cadou, ceea ce nu e neaparat rau. Daca le arati ca esti responsabila si mai bati cate o aluzie, probabil ca o sa iti ia ceva si tie.