| OfataOricare a întrebat:

Vreau sugestii pentru carti de citit in vacanta. Pentru cineva de 14-15 ani, fara Jurnalele Vapirilor ( sa pot sa le fac un rezumat pentru scoala ). Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| AnetteBurnier a răspuns:

Daca ai citit Legendele Olimpului (daca nu, ar fi timpul)poti citi si tongueercy Jackson vol.1, 2,3, 4,5, 6.
Alte carti :Harry Potter vol.1, 2,3, 4,5,; Doamna Duobtfire-Anne Fine; Confesiunile unui prieten imaginar-Michelle Cuevas; Grădina de la miezul noptii-Philippa Pearce; Aforisme asupra înțelepciunii in viata-Arthur Sehopenhauer; Rayme Nightingale-Kate DiCamillo; Darul lui Jonas-Lois Lowry; Confesiunile unui prieten imaginar-Michelle Cuevas;; Numara Stelele-Lois Lowry; Enigma Otiliei-George Călinescu; Cronicile Familiei Kane vol.1, 2, 3.Scrieri Alese-Lucian din Samosata; Banchetul-Platon.
Hai ca ai de citit destule!happy Spot la treaba! :*

5 răspunsuri:
| danibaah a răspuns:

Ce zici de Jules Verne -Insula misterioasa.e foarte interesant romanul.

| starBerry a răspuns:

Eu zic să încerci „Blestemul vraciului". Este un volum foarte interesant din „Cronicile WardStone". Eu am citit cartea, și e foarte captivantă. Are aventură, și este și horror. Ți-o recomand! happy

| AnetteBurnier a răspuns:

,,O bucla in timp" de Mdeleine L'Engle si,, La Medeleni" vol.1 (e cam de copii dar zic s-o citesti ca sa faci legatura cu celelalte) vol.2 si 3
,, Black Beauty",,, Singur pe Lume"...Vezi si tu care iti place dar eu ti-o recomand pe prima care este superba. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baltagul-Ioan Slavici

Roland-Alexandru Mitru

Ciresarii-Constantin Chirita

Baltagul-Mihail Sadoveanu

Robinson Crusoe-Daniel Defoa

| OfataOricare explică (pentru AnetteBurnier):

Singur pe Lume si La Medeleni le-am citit.