Buna.
Sunt de acord cu tine.
Eu sunt contra avortului.
Nu sunt in situatia aceasta, dar imi pare rau pentru acele fete care, fiind inocente, curioase, se avanta prea usor, prea repede la acest pas, chiar daca nu se gandesc la consecinte.
Multe din noi fetele, intai fac, dupa aceea se gandesc la consecinte.
Trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a face pasul acesta.
Chiar si pentru prima data, ai sanse de peste 90% ca sa ramai insarcinata daca nu exista protectie.
Deci, ganditi, ganditi bine, si dupa ce v-ati gandit, protejati-va.
Toate cele bune!
Asa e. In chestiile astea mor mii de copii in burtadaca itnelegi ce vreaus a zic. Mi se paree o tampenie, deoarece tu trebuie sa te gandesti inainte, daca vrei copil sau nu.
funda?; d
Depinde cum vrei " sa o iei " Deci
Avortul din ce cauze?
Viol, incest ori neatentie?
In cazul unui incest...as fii de "acord" cu acel avort...
Si nu prea.
1. Ai omori o viata.
Dar... te gandesti ce viata ar duce acel copil
Cand se va afla ca el provine din incest?
Nici in situatia violului nu e mai roza dar macar acolo...
E putin mai diferit
Asta e parerea mea
Daca vrei imi poti spune parerea ta astept mesaj
gandeste-te la ce am zis mai sus eu
Buna!
Sunt complet de acord cu tine! Avortul =crima!
Acel copilas din burtika mamei poate chiar daca are cateva saptamani are un suflet care lupta sa creasac iar mama il ucide!
E ceva de intrare in iad! nu stiu cum s-ar putea intampla asa ceva pe langa durerile fizice pe care le suporta mama. constiina ei incarcata ca a ucis un suflet care nici macar nu i sa acordat dreptul de a vedea lumina zilei. ca sia ucis rodul iubirii. ceva groaznic! Niki macar atunci cand acest copil a fost facut in sila prin viol. nu trebuie sa avorteze!
Nu as face eu avort in viata mea.deci nu dau varsta.sa o dea cine ar fi in stare de asa prostie pff...
Mey. cateodata avortul trebuie facut.Si eu sunt impotriva lui este o porcarie o crima! Dar ganditi`va:o fata este violata si saraca ramane insarcinata. va da`ti seama ca nu doreste copilul unui nemernic.[parerea mea cateodata trebuie facut; adica numai in cazul unui viol]oricum. AVORT=CRIMA
Da e drept ca Avortul e un pacat foarte mare! eu spre exemlpu tot sunt contra! dar sunt unele persoane care fac asta! si nu stiu cum o pot face!
Bine spus avortul inseamna CRIMA si nu orice fel de crima este cea mai oribila crima ce vina are acel biet sufletel nevinovat ca tu ai facut sex fara sa te gandesti la consecinte? ce drept ai tu ca mama sau ca orice om nu are importanta faptul ca esti ma alui sau nu(cand spun tu nu ma refer la tine cea care scris mesajul ci la tine la toate femeile care sunt pro avortulul) cum poti sa i iei viata unui om care nici macar nu a avut norocul de a vedea lumina soarelui si care chiar daca nu e format sigur vrea si trebuie sa traiasca! niste femei inconstiente fara inima altele se chinuie alni intregi sa aiba un copil iar cele care il au isi bat joc si ii omoara cu sange rece.nu au NICIO SCUZA!
Contra! contra! dar unele femei o fac deoarece are o problema financiara ff proasta ori o problema cu parintii sa nu afle ori o problema ff mare la cap este un pacat din punct de vedere atat moral cat si religios!
Sall,Sunt de acord cu tine.
Eu sunt contra avortului.
Nu sunt in situatia aceasta,dar imi pare rau pentru acele fete care,fiind inocente,curioase,se avanta prea usor,prea repede la acest pas,chiar daca nu se gandesc la consecinte.
Multe din noi fetele,intai fac, dupa aceea se gandesc la consecinte.
Trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a face pasul acesta.
Chiar si pentru prima data, ai sanse de peste 90% ca sa ramai insarcinata daca nu exista protectie.
Deci,ganditi,ganditi bine, si dupa ce v-ati gandit, protejati-va fetelor...
Buna !
Normal ca contra. Adica, sa faci avort (nbu ma refeream la tine, ma refer in general mor o gramada de copii ! Mai bine sa nu ma faca copii unele mame, in loc sa ii "omoare".
Ai foarte mare dreptate si eu sunt contra.Nu mi se pare corect sa sufere un suflet nevinovat pentru o mama denaturata ce nu a fost in stare sa se protejeze sau sa isi ia propriile decizi in viata.Nici eu nu as putea sa fac vreodata asa ceva...