| IIIIIIIIIIIII a întrebat:

Salu TPU.
Dau >funda.:

Sunt intr-o situatie cam ciudata. laughing

De cateva zile un baiat de la scoala ( cu un an mai mare ca mine) ma tot striga "pisi". Si o prietena a spus ca el ma place si a zis ca el a intrebat daca eu il plac. Si eu i-am zis ca da. Chestia e ca a2a zi dupa ce a aflat iar ma striga asa. Intrebarea este: ce ar trebui sa fac cand elma mai striga? Adica eu de obicei il ignoram si nu ma uitam cand ma striga. Dar nu stiu daca fac bine.

Stiu ca suna ciudat, si nu e o intrebare de genul "vaaaaai am nevoie de ajutoooooor TPU! " ). Vreau doar pareri.laughing

Răspuns Câştigător
| pufuulets a răspuns:

Sii noi vrem doar funditelaughing..Deci daca te striga "pisii" nu doar ca te place si vrea sa fie cu tine. Daca si tu il placi inseamna ca va potrivi va placeti reciproc in aceasta situatie ar trebui sa va combinati daca va este rusine sa vorbiti fata in fata vorbiti pe mess daca nici asa nu vreti pune pe cineva sa va faca combinatie dar mai bine pe aceea fata si daca vorbesti cu el pe mess si nu te intreaba da tu de banuit:*. Sper ca te-am ajutat Succes:*. Funda?

6 răspunsuri:
| IMM a răspuns:

Ignoral!

| IIIIIIIIIIIII explică (pentru IMM):

Scuze ca nu ti-am dat funda, dar imi convine mai mult raspunsul lui @Măliii. rolling on the floor. Scuze. puppy dog eyes>big grin

| IIIIIIIIIIIII explică (pentru pufuulets):

Mersi.winking

Vaaaai, mesri @Kicki! a spus ca ma iubesteee. love struck smug laughing))

| pufuulets a răspuns (pentru IIIIIIIIIIIII):

Serios?:o:devil)

Daaa. :3 laughing)