| eddy7263 a întrebat:

Acum ceva timp, am optat pentru liceul militar.Am reusit sa trec de probele fizice, testul psihologic si de interviu.Eram foarte fericit, iar mai apoi am picat la examen.Am avut media de admitere 8, 10 si am fost neadmis.De atunci eu simt ca mi-am ratat viata.Ma simt foarte ciudat si imi vine sa si plang.La scoala gimnazială, am avut o profesoara de romana foarte buna, insa la mate a fost problema.N-am inteles mai nimic.Nu era de ajuns ca am fost neadmis la liceul militar, asa ca am fost repartizat intr-un liceu foarte nasol.Va rog mult, ajutati-ma cu un sfat, orice.Va mulțumesc.

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"am fost repartizat intr-un liceu foarte nasol.Va rog mult, ajutati-ma cu un sfat"

ok, cu plăcere dar in ce sens?

| eddy7263 explică (pentru sierra1):

Ajuta-ma cu un sfat legat de transfer, cu ceva, orice.

| sierra1 a răspuns (pentru eddy7263):

Dacă tot mă rogi:

ia note mari, mai mari decât ultimul de la clasa și liceul la care vrei să ajungi. Apoi mai ne scrii

Pai deocamdată sunt cel mai bun din clasa mea si am medie mare. Sper sa ma pot muta la un liceu Teoretic pe Stiinte sociale sau filo.Acum,doamna dirigintă a spus ca trebuie sa dau diferențe la istorie, română și limbi străine.Eu zic ca ma descurc, mulțumesc mult ca iti pierzi timpul ascultandu-ma.

"mulțumesc mult ca iti pierzi timpul ascultandu-ma."

nu pierd timpul, incerc să te ajut. Noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să ei note mari, și după desigur transferă-te. Depinde mult de tine, dacă nu iese reîncearcă, un câștigător nu este decât un pierzător care a mai încercat încă o dată. Nimic nu e pierdut până când renunți tu.

| eddy7263 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc mult!

Mersi frumos, apreciez.

Să fii iubit