Pai sa vedem. Da cred ca ar trebui sa nu te simti stanjenit de faptul ca ea a aflat despre tine din alte surse ca o curtezi. Pe langa asta trebuie sa vezi si partea buna, si anume ca ea sa interesat despre tine deci la vremea respectiva te dorea. Acum ce trebuie sa faci inainte sa-i lasi mesaj pe facebook e sa vezi daca e in vreo relatie. Daca nu e, reia legatura cu ea pe teme usoare pana va reveniti. O mai intrebi una alta etc. Si nu ezita, daca nu are pe nimeni scoate-o afara si de acolo cred ca te descurci sa te dai pe langa ea sa o atingi etc.
Daca esti la fel de incoerent mai bine nu-i scrie nimic. tacerea e de aurpoate ceva carti de citit pentru lexicul tau sarac.
M-am grabit! Si am scris detul de corect pentu unele persone, nu am folosit "k a sau bine ca mam si jd si etc '''
Daca ai chef de caterinca sa te duci la cine o sa vrei. Sa ma lasi.
Si P.S.: Cel mai destep cedeaza ultimul. Asa ca pa pa.
Si sa iti zic am incercat sa fiu dscret de cand a aflat si am inceput sa imi fie o rusine sa ma duc la banca cu ea sa vorbesc. Dar ea am vazut ca nu are nici o treaba zambeste vorbeste ca inainte. Doar ca nu mie de ea si de unu care ma ia peste picior ca imi place de ea cand el vrea sa... (sa nu zic) cu toate fetele din clasa.
Sa o cuceresti pe fata, e clar ca te asteapta nerabdatoare! Asteapta sa faci pasul asa ca scoate-o pe fata, mergi si vorbeste cu ea lasa tu rusinea si parerile altora ca daca mergi asa nu o-sa o ai ever. O-sa vada ca nu ai curajul sa faci pasu si cand ai sa prinzi curaj o-sa fie prea tarziu, o-sa zica ea "pas" sau in cel mai bun caz "doar amici".
Dar efectiv nu pot, cred ca cedez nervos. Mai are o prietena care nu suporta baieti cred ca e lesbi saraca, si cine ce o sa ii zic.
Nu stii sa te bagi in seama ce naibi, nu-ti mai fa atatea griji despre restul! Ia fata-n seama pe orice tema, o poza orice.
Dar eu sunt destul de glumet si carismatic si imi place sa fiu in centrul atentiei dar nu brfit si vreau sa fiu si eu mai nocorformist dar nu pot. (((((((