| Caluțcucorn a întrebat:

Acum m-am imprietenit cu o fata pe facebook si imi place de ea. Si mi-e rusine ca a avut calculatorul stricat toata vara si iarna si acum si la reparat si mie cam rusine ca suntm doar amici e din aceiasi clasa cu mine, mai glumesc cu ea, dar ea stie de la cineva ca o plac si nu stiu. Am observat ca si-a mai schimbat parera ca mi-a fost rusine sa vorbesc cu ea. Deci ce sa ii scriu, va rog?

4 răspunsuri:
| LoveAgain a răspuns:

Nu trebuie sa ii scrii intr-un anume fel! Dii tu si exprima-te fata de ea exact asa cum vrei sau cum simti. Ea nu trebuie sa cunoasca o "umbra" sau o aparenta a ta daca cunoaste trebuie sa cunoasca exact ceea ce esti sau exact asa cum esti, asa ca lasa timiditatea si scrie-i ce vrei sau simti! Nu lasa timiditatea sa fie un impiedic si sa ajungi sa dai cu piciorul unei relatii care poate chiar ar putea fi una frumoasa si reusita. Invata sa ai mai multa incredere in tine mai ales pe acest domeniu daca vrei sa ai in viata o dragoste reusita! Bafta si fara emotii:*. Emotiile trebuie sa apara atunci cand va trebui poate sa ajungi sa ii exprimi ceea ce simti atunci da. dar acum nu-si au nici locul, nici rostul, nici timpulwinking

| DrTerrible a răspuns:

Pai...poate a aflat chiar de la tine prin felul tau de a fii si a vorbi cu ea ca o placi.Incearca sa ii spui ca o placi ...lasa rusinea:-J ii spui pe netlaughing..sa iti fie mai usor si daca spune ca si ea e ok. daca spune ca prefera sa fiti doar amici..asta e.Multa bafta

| Calu?cucorn explică (pentru DrTerrible):

Dar vreau sa o iau cu usorul.

| DrTerrible a răspuns (pentru Calu?cucorn):

Ai grija cu usorul asta...ca poate sa iasa urat. Poate tu vrei sa ii demonstrezi usor usor ca o placi da poate i'a intelege ca nu stii ce vrei si ti'o i'a altu inainte.Deci ai mare grija!