Chiar daca el nu mai este va traii vesnic in amintirea celor care l-au iubit si il vor iubi in continuare. Daca tie iti e greu incearca sa vorbesti cu cineva care simte acelasi lucru de exemplu mama sau tatal tau.Nu trebuie sa uiti amintirile frumoase pe care le-ati avut impreuna chiar daca acum sunt pline de tristete si durere.Sun sigur ca acum este intr-un loc mai bun alaturi de alte persoane care ii vor purta de grija.Chiar daca durerea este mare incearca sa i-ei totul de la capat.
-Iesi in oras cu prietenii
-Practica lucruri care iti plac
Ai putea intra pe YouTube alege o melodie care o stii si iti place si cant-o karaoke dar inregistreaza-te pe telefon.Chiar daca nu ai voce te vei amuza auzind cum canti.
Iesi afara la aer! E vara, du-te la piscina, fa poze pe care le poti baga pe facebook, joaca-te jocuri online sau poti inventa chiar tu un joc...din orice. Poti folosi chiar si o guma
Incearca niste trucuri cu carti sau scrie un scenariu.
Ai foarte multe posibilitati de distractie.
Chiar daca acum simti ca nimic nu mai are rost incearca sa vezi si partea plina a paharului. Sper ca am fost de ajutor. daca mai vrei sa vorbim scrie-mi un mesaj iar eu o sa vin mereu cu sfaturi oricand ai nevoie Sper sa treci cu bine peste aceasta perioada.
2 optiuni una incerci sa accepti realitatea cruda si rece cum este ea mergand mai departe, a dou-a il urmezi si tu pe el apoi mergeti la o bere
E o pierdere foarte dureroasa si nu ai ce face decat sa accepti situatia.Ai putea sa te concentrezi asupra faptului ca si el ar dori sa mergi mai departe.Atunci cand dorul simti ca te sufoca, retrage-te undeva si da drumul lacrimilor. Vorbeste-i ca si cum ar fi langa tine.Totodata fi convins de faptul ca vazandu-te suferind, va suferi si el.Nu-l vei putea uita, nu trebuie sa-l uiti, dar priveste viata si ia-o asa cum este.Condoleante.
madalinfindrihan întreabă:
brunett3 întreabă: