| NoName123a a întrebat:

Acum trec clasa a 12, este inceputul vacantei de vara si sunt pe mate info si voi da m1 la mare m2 romana si biologie clasa 11 12, nu prea am invatat mare lucru la mate in acesti ani.Cei care au terminat mate info ce pot spune despre durata invatarii materiei de bac pentru m1 matematica?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Eu în clasa a 12-a ( M1 ) am învățat vectorii și trigonometria din 9-10 pentru că le-am uitat în mare parte ( mai ales vectorii).
M-am apucat de când a început școala de învățat pentru bac.Am luat o culegere care te purta prin toate capitolele din 9-12 și am lucrat pe rând. După ce am terminat capitolele din clasa a 11-a m-am apucat de variantele din anii trecuți (modelul de pe edu, sesiunea specială, sesiunea de vară, sesiunea de toamnă), am ajuns până în 2012. Le-am pus pe toate într-un portofoliu și apoi m-am uitat peste exercițiile pe care nu am știut să le fac sau le-am greșit încercând să le fac din nou. ( aveam subiectul xeroxat și notat pe el ce nu am făcut) Am mai făcut și câteva subiecte din 2009 ( sunt mai dificile decât ce se dă la bac acum )
Am avut și un portofoliu cu toate formulele de care am nevoie la fiecare capitol pentru a învăța mai ușor și căuta în caz de am uitat ceva.
Mie mi-a fost mai multă frică de română decât de mate sau bio.
Dacă vei lucra, o să vezi că nu e mare lucru de bac.
Multă baftă ^^

| NoName123a explică (pentru zurick):

Cum se numeste culegerea respectiva?

| zurick a răspuns (pentru NoName123a):

Https://www.elefant.ro/......84d5720115
Apropo, nu contează anul, poți lucra și pe 2020 pentru că oricum sunt aceleași exerciții cu altă copertă.

3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Mie nu mi-a trebuit nicio invatare, pur si simplu am avut teoria in fata si-am facut variante, tehnicile le deprinzi numai din exersare; iar daca dadeam de ceva necunoscut/neclar, incearcam sa adopt alta abordare.